Nic tam nie skomponował, to tylko promo z jego starymi utworami akcji, jak dobrze widzę ze Złotego Kompasu czy Firewall.bladerunner22 pisze:a właśnie wyciekła muzyka Desplata ? do sieci ?
HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
Trochę słabe to "CV"
Prawie sam Złoty Kompas. No ale wtedy nie było jeszcze Pottera, zresztą muzyki akcji to Desplat wiele w życiu nie napisał. Koniec tego durnego offtopa! 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To już lepiej mógł coś z "Une chance sur deux" podesłać.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Jakby jakiś amerykański producent zobaczył coś takiego na okładce, nawet by płyty do odtwarzacza nie włożyłKoper pisze:To już lepiej mógł coś z "Une chance sur deux" podesłać.

Jakoś słabo przyciągnięta, skoro na okładce 'Captain America' widnieje nazwisko Silvestriego 
Golden Compass - box office FAIL, Benjamin Button - Oscar FAIL i 'nuda', Firewalla to nawet ja nie oglądałem, a już na pewno nie słuchałem. Lipa

Golden Compass - box office FAIL, Benjamin Button - Oscar FAIL i 'nuda', Firewalla to nawet ja nie oglądałem, a już na pewno nie słuchałem. Lipa

Nie zmienia to faktu, że wtedy były to i tak najpopularniejsze projekty Desplata w USA i szerzej kojarzony był głównie z nich.hp_gof pisze:Jakoś słabo przyciągnięta, skoro na okładce 'Captain America' widnieje nazwisko Silvestriego
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To przecież mógł zmienić tytuły.Mystery Man pisze:Jakby jakiś amerykański producent zobaczył coś takiego na okładce, nawet by płyty do odtwarzacza nie włożył![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
No właśnie, fail, fail, fail i wybrali Silvestriego, dzięki czemu mamy epic failhp_gof pisze:Golden Compass - box office FAIL, Benjamin Button - Oscar FAIL i 'nuda', Firewalla to nawet ja nie oglądałem, a już na pewno nie słuchałem. Lipa

- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Templar pisze: No właśnie, fail, fail, fail i wybrali Silvestriego, dzięki czemu mamy epic fail
chyba u Ciebie w domu bo jak dla mnie to najlepszy komiksowy ost

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
To muszę mieć duży ten dombladerunner22 pisze:chyba u Ciebie w domu bo jak dla mnie to najlepszy komiksowy ost.

- Wojteł
- John Williams
Litości... Silvestri by zrobił świetny score do kapitana, jakby mu to zaoferowali 20 lat temu, teraz to on nie pisze muzyki nawe na pół gwizdka, zwyczajnie ma wyjebane.bladerunner22 pisze:Templar pisze: No właśnie, fail, fail, fail i wybrali Silvestriego, dzięki czemu mamy epic fail
chyba u Ciebie w domu bo jak dla mnie to najlepszy komiksowy ost.
A Francuz piszacy muzę dla Kapitana Ameryki... temat by brzmiał chyba tak "Rozkręcamy się, już, już, o w mordę, idą NIemcy, PODDAJEMY SIĘ!"

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tzn. że jakby pisał Włoch to by brzmiał w końcówce "...nawiewamy do burdelu?" 

- Wojteł
- John Williams
To by brzmiał "burdello bum-bum" 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Trochę się sytuacja uspokoiła to mogę się wypowiedzieć. Specjalnie omijałem ten temat i forum. Na BBC leciał dokument, w którym Sol Campbell w związku z ogłoszeniem, że Hans Zimmer komponuje muzykę do nowego "Supermana" odradzał wszystkim fanom Hansa wchodzenie na forum.Co też uczyniłem.
Ja sam nie wiem co o tym angażu sądzić
Ale raczej się nie cieszę. I to nie dlatego, że Zimmer skomponuje złą muzykę, tylko dlatego, że ten projekt jest mu niepotrzebny i wziął go tylko ze względu na Nolana. Za "Supermanem" nigdy nie przepadałem, a i ten film i to reżyserowany przez mistrza slowmotion i assshotów Zacka Snydera mnie nie przekonuje. Co najgorsze teraz będą ciągłe porównania z tematem Williamsa i w sumie dyskusja będzie powtórką z niekończących się porównawczych dyskusji przy "Batmanach".
W sumie to już wiadomo dlaczego Zimmer nie komponuje do "Lone Rangera" i "The Pacific Rim", gdzie zdecydowanie chętniej bym go widział. Ale tak to jest jak ktoś nie potrafi powiedzieć "nie".
I wiedzcie, zapewne sam Zimmer jest równie niezadowolony i ma większe obawy od Was co do tego projektu.
Tym bardziej jestem w mocnym szoku wypowiedzi Tomka, który jak dobrze wiemy za współczesnym napuszonym Zimmerem nie przepada i zdecydowanie wolał kiedy ten tworzył przyjemniejsze małe scoreczki w swoim garażu. Gdyż akurat Tomek bardzo sensownie i używając wyważonych słów zareagował na ten angaż. Mój szacunek i podziękowania za takie zachowanie w tych trudnych czasach.
P.S. Desplat starał się o "Kapitana Amerykę"
Alexandre zdaje się być sympatycznym facetem, ale przy tym pomyśle chyba przesadził z francuskim winem, co najlepiej skwitował Wojtek. Żaden Amerykanin nie zgodziłby się, aby ich najbardziej patosowy bohater miał temat skomponowany przez Francuza, toż to zakrawa o kpinę.
<koniec offtopa>

Ja sam nie wiem co o tym angażu sądzić

W sumie to już wiadomo dlaczego Zimmer nie komponuje do "Lone Rangera" i "The Pacific Rim", gdzie zdecydowanie chętniej bym go widział. Ale tak to jest jak ktoś nie potrafi powiedzieć "nie".
I wiedzcie, zapewne sam Zimmer jest równie niezadowolony i ma większe obawy od Was co do tego projektu.
Tym bardziej jestem w mocnym szoku wypowiedzi Tomka, który jak dobrze wiemy za współczesnym napuszonym Zimmerem nie przepada i zdecydowanie wolał kiedy ten tworzył przyjemniejsze małe scoreczki w swoim garażu. Gdyż akurat Tomek bardzo sensownie i używając wyważonych słów zareagował na ten angaż. Mój szacunek i podziękowania za takie zachowanie w tych trudnych czasach.

P.S. Desplat starał się o "Kapitana Amerykę"

#WinaHansa #IStandByDaenerys