BRIAN TYLER - TRANSFORMERS: PRIME (2010-2012)
Re: BRIAN TYLER - TRANSFORMERS: PRIME (2010-2012)
biorąc pod uwagę że połowe jego płyt ocenił gorzej niż Brajana... 

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie o to chodzi.
Southall powiedział, że te 26 minut score'u Newmana (z jak powiedział, "pięknym tematem", chodzi o jego wczesny score) ma większe znaczenie niż 3 razy więcej jakiegokolwiek materiału napisanego przez Briana Tylera, tylko ukrył to pod mocnym sarkazmem.
Z tego, oprócz zbyt dużej długości albumów, o czym mówi więcej osób, wynika, że Southall traktuje Tylera jako przyjemne dla ucha, ale jednak puste gówienko.
Southall powiedział, że te 26 minut score'u Newmana (z jak powiedział, "pięknym tematem", chodzi o jego wczesny score) ma większe znaczenie niż 3 razy więcej jakiegokolwiek materiału napisanego przez Briana Tylera, tylko ukrył to pod mocnym sarkazmem.
Z tego, oprócz zbyt dużej długości albumów, o czym mówi więcej osób, wynika, że Southall traktuje Tylera jako przyjemne dla ucha, ale jednak puste gówienko.
już nie pisz wielce co on niby myśli a co nie, bo jakoś połowie płyt dawał 4 albo 3,5/5 
także fajne gówienka, nie ma co - oby więcej takich

także fajne gówienka, nie ma co - oby więcej takich

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylera fajnie się słucha, jak trzeba wyłączyć mózg.
Jak trzeba go jednak włączyć (np. do analizy w recenzji) wychodzi bardzo dużo problemów z jego twórczością. Z pewnych względów (powiem to w tym temacie) opóźnię recenzję Modern Warfare 3, bo jednak pojawiła się opcja zagrania w samą grę.
Jak trzeba go jednak włączyć (np. do analizy w recenzji) wychodzi bardzo dużo problemów z jego twórczością. Z pewnych względów (powiem to w tym temacie) opóźnię recenzję Modern Warfare 3, bo jednak pojawiła się opcja zagrania w samą grę.
płyta dziś przyszła i fajne zaskoczenie, że to jest porządny digipack
- tak jak i przy Tree Of Life tej samej wytwórni.. dziwne że żaden sklep tego nie zaznaczył a szkoda 

#FUCKVINYL
tak się dziś robi muzę, a nie jakieś plumkania qwa 
geniusz umcyk
jak to koleś rozkminił w ogóle, 2 połowa masakruje
- http://www.youtube.com/watch?v=HMxd1ABJ3eI

geniusz umcyk

#FUCKVINYL
"The Expendables vs. Transformers Prime", a przez większość kawałka gra temat z Piły 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
ale nie rozumiem z czego ten śmiech? co mnie obchodzi co tam jest jeszcze? ważne że super wplótł temat z Ex i Prajmów. dla mnie może tam być nawet jeszcze i Reksio skoro takie coś temu komuś wyszło 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ja bym se kupił ten score, bo jest naprawdę świetnie słuchalny, ale oszczędzam na hantelki i koks. 

ja dałem 65 zł już z wysyłką do kraju więc żadna zaporowa kwota - ot cena polskich sklepów :]
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Lol. Chodzi o to, że Tyler Piłę zerżnął.Adam pisze:ale nie rozumiem z czego ten śmiech? co mnie obchodzi co tam jest jeszcze? ważne że super wplótł temat z Ex i Prajmów. dla mnie może tam być nawet jeszcze i Reksio skoro takie coś temu komuś wyszło

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
że co?
przecież to nie jego kawałek - jego tam jest tylko parę nut z Ex i Prajmów.

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To nie Piła, tylko Tylerowa podróba Piły z "Warriors" z Expandables. No, ale widać, że taki pumpinowy ten Tyler i przebojowy, że nawet fan nie pamięta melodii. 

Fe.
nie znam żadnej piły i żadnej nie oglądałem. nawet nie wiem kto to coś "komponował"? i ciekawe że nigdzie wcześniej nie widziałem żeby hejterzy pisali że expandables to niby zżyna z jakiejś piły a score ma 2 lata już 

#FUCKVINYL