Czego ostatnio słuchaliście?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Na poważnie, of course, i to odnosiło się do praktycznie całego zestawu, który w tamtym poście podałeś. Trylogię Davisa cenię bardzo wysoko, zresztą jak mógłbym nie cenić awangardowej, eksperymentalnej muzyki do blockbusterówWawrzyniec pisze: Z tym elegancki zestawić to na poważnie, czy to raczej ironia i sarkazmGdyż w sumie sam nie wiem jak należy oceniać trylogię Davisa. Znaczy ja wiem jak ja ją oceniam. Dla mnie to jest genialna, ba! wybitna muzyczna trylogia i jedno z lepszych rzeczy jakie spotkało muzykę filmową w ostatnim czasie
![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że ten kompozytor przez większość osób jest ceniony i lubiany i to jak najbardziej słusznie to moja opinia i zachęta nie powinna nikogo zrazić, a więc ostatnio słuchałem sobie i słucham:
How To Train Your Dragon - John Powell
Nie wiem jak Wam, ale mnie bardzo podoba się ta muzyka
Świetne są te momenty, gdzie Powell lekko wykorzystuje takie bardziej folkowe brzmienia. A ogólnie to straszną frajdę daje słuchanie tego score'u. Do tego jak na mój amatorski gust i wiedzę to jest ten score naprawdę nieźle zorkiestrowany. Może jestem głuchy, ale ja tutaj słyszę doskonałe i pełne brzmienie orkiestry. Świetnie Powell
Pewnie Adam nie będzie zadowolony, ale użyję tych słów: Dla mnie to jest świetna, wręcz prawie genialna, przebojowa ścieżka dźwiękowa
A utwór: "Forbidden Friendship" cuuudny
Oczywiście może przesadzam, ale bardzo spodobała mi się ta muzyka i nie mogę się doczekać jak sprawuje się ona w filmie
Ja szczerze polecam tę muzykę i mam nadzieję, że nikogo me słowa nie przestraszą 
How To Train Your Dragon - John Powell
Nie wiem jak Wam, ale mnie bardzo podoba się ta muzyka

A utwór: "Forbidden Friendship" cuuudny

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzyńcowi to musisz z grubej rury. 
A propos Wawrzyniec - zagadka dla Ciebie - co mam na avatarze?

Ostatnio zmieniony wt mar 23, 2010 17:25 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
mi to wygląda na Tereskę OrłowskiKoper pisze:Wawrzyńcowi to musisz z grubej rury.
nieee bo potem znów będę jak zawsze zły, niedobry i nieczuły (na krzywdę Hansa)

Ostatnio zmieniony wt mar 23, 2010 17:26 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciepło.Adam Krysiński pisze:mi to wygląda na Tereskę Orłowski![]()

No dobrze, ale to jeszcze nie oznacza, że się Hansowi krzywda jakaś dzieje.Adam Krysiński pisze:no przecież ja jestem jego najzagorzalszy ponoć antyfan i profan! Wink gorszy niż armia wyzwolenia ojca dyrektora![]()

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: