1920 Bitwa Warszawska - Krzesimir Dębski
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Re: Bitwa Warszawska 1920 - Krzesimir Dębski
Może i fajnie, ale dla mnie te trzy utworki to był taki poziom sprawnych kompozycji Debneya. Ładne, dobrze zorkiestrowane, ale żeby tu coś było ponad... Raczej nie.
Why So Serious !?
score wychodzi 6 wrzesnia - EMI Music Poland 
DWIE wersje - 1cd i 2cd - dwupłytowa bedzie miala bajery, teledyski, wywiady itd

DWIE wersje - 1cd i 2cd - dwupłytowa bedzie miala bajery, teledyski, wywiady itd
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po rekomendacji Babucha to ciężko będzie mi się przekonać do tej muzyki. Chociaż zważywszy, że i do filmu nigdy nie byłem przekonany, od czasu jego powstawania, to nie ma co się dziwić.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Czyżby powrót do Polskiej Szkoły Plakatu? hahhahaa
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=80083
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=80083
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Żygać mi się chce słysząc o kolejnej podróbce pseudo 3D, życzę totalnej kl,apy finansowej.jest także autorem trzech plakatów do pierwszego w Polsce i jednego z pierwszych w Europie aktorskich filmów zrealizowanych w technice 3D
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czy do oglądania trzeba założyć okulary 3d, aby w pełni zasmakować w projektach?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=80190
i nie zapominajcie że jest to pierwszy w historii europejski film nakręcony w 3D. i nie zapominajcie kto robił zdjęcia, a ten facet wtop raczej w karierze nie miał pod tym względem.
i nie zapominajcie że jest to pierwszy w historii europejski film nakręcony w 3D. i nie zapominajcie kto robił zdjęcia, a ten facet wtop raczej w karierze nie miał pod tym względem.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zawsze musi przyjść ten pierwszy raz. Gdyż na razie te zdjęcia, które widzę z trailera są okropne. I widać, że to 3D to strasznie kosztowne musi być, skoro nie starczyło pieniędzy na statywy. No chyba, że wszystko poszło na catering.
Technicznie, myślę, że nie będzie klapy. Merytorycznie wyjdzie zapewne patriotyczna papka. A na catering na pewno wszystko nie poszło, bo przy tym projekcie nie został zatrudniony Hansu 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak nie będzie, skoro w trailerach już widać, że będzie. Przynajmniej komputerowo usunęli te anteny z dachów.hp_gof pisze:Technicznie, myślę, że nie będzie klapy.
Ha, tylko kompozytorów raczej nie ma na planach filmowych, więc szpila nietrafionahp_gof pisze:A na catering na pewno wszystko nie poszło, bo przy tym projekcie nie został zatrudniony Hansu

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zimmer akurat często przyjeżdża na plan. Był na planie Kingdom of Heaven nawet.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taaa, na mydło...Adam Krysiński pisze:dobre są co chcesz
Ten z bolszewicką gwiazdą nawet, nawet, choć czcionka tytułu nijaka, a symbolika nieco banalna.
Natomiast te dwa rzekomo zainspirowane agitacyjnymi są zwyczajnie kiepskie IMHO.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Aż strach się bać, jak będzie wyglądała okładka soundtracku.
dobre pytanie, bo w sumie nie wiadomo który plakat jest oficjalny.. na mieście widziałem już ze 4 rózne.
#FUCKVINYL