Top 10, 2010
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co do 6 to tłumaczyłem Adamowi jakie mam odczucia. Plus muzyka w filmie spisuje się dobrze, a temat przewodni jest bardzo fajny i wpada w ucho.Koper pisze:6 i 10 bym wypieprzył bo to średniaczki, nie na poziom TOP.
Co do 10 to jest to ostatnia pozycja, więc mam nadzieję, że się akurat na niej nie skupimy. Sympatyczny scorek, fajnie sprawuje się w obrazie, plus sentyment do kompozytora.
O film bardzo dobry, polecam. A muzyka sprawuje się świetnie i lepiej niż na płycie. Jestem w trakcie pisania recenzji, więc w niej opiszę więcej.Koper pisze: 8 mogłaby zostać tylko pod warunkiem, że decydujące znaczenie ma kontekst filmowy. Za płytę to w życiu.
To domyślam się, gdyż znam Twa kolejność. Ale Twe "OK" traktuję wręcz jako wielki zaszczyt wobec mej osoby, więc jestem zadowolonyKoper pisze: Reszta ok, choć kolejność ustawiłbym nieco inaczej.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- scoreman
- Parkingowy przed studiem nagrań
Witam 
Przeglądałem Wasze typy i korciło mnie, żeby podzielić się własnymi, zwłaszcza że chcę docenić także prace wymieniane rzadko lub wcale.
Moja dziesiątka 2010 roku:
1. James Newton Howard - "The Last Airbender"
2. Alexandre Desplat - "The Ghost Writer"
3. David Arnold - "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader"
4. Danny Elfman - "The Wolfman"
5. John Powell - "How To Train Your Dragon"
6. David Hirschfelder - "Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole"
7. Christopher Gordon - "Daybreakers"
8. James Newton Howard - "The Tourist"
9. John Debney - "Predators"
10. Rachel Portman - "Never Let Me Go"
Mam nadzieję, że lista nie będzie skazana na pożarcie

Przeglądałem Wasze typy i korciło mnie, żeby podzielić się własnymi, zwłaszcza że chcę docenić także prace wymieniane rzadko lub wcale.
Moja dziesiątka 2010 roku:
1. James Newton Howard - "The Last Airbender"
2. Alexandre Desplat - "The Ghost Writer"
3. David Arnold - "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader"
4. Danny Elfman - "The Wolfman"
5. John Powell - "How To Train Your Dragon"
6. David Hirschfelder - "Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole"
7. Christopher Gordon - "Daybreakers"
8. James Newton Howard - "The Tourist"
9. John Debney - "Predators"
10. Rachel Portman - "Never Let Me Go"
Mam nadzieję, że lista nie będzie skazana na pożarcie

Wg mnie dobra lista, tego Hirschfeldera zaniedbałem, muszę posłuchać...scoreman pisze:Mam nadzieję, że lista nie będzie skazana na pożarcie

To ja też dam moją:
1. Howard - The Last Airbender
2. Coulais - Oceans
3. Powell - How To Train Your Dragon
4. Howard - The Tourist
5. Desplat - The Ghost Writer
6. Horner - The Karate Kid
7. Zimmer - Inception
8. Lorenc - Różyczka
9. Arnold - The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
10. Elfman - The Wolfman
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chętnie bym zagłosował, ale nie wiem czy taka lista byłaby obiektywna (również wobec samego siebie), ponieważ z uwagi na to, że najpierw chcę zobaczyć film, nie słuchałem jeszcze tych pozycji: 127 Hours, Black Swan, Fair Game, Let Me In, Never Let Me Go, The King's Speech, The Next Three Days, TRON: Legacy, True Grit.Mystery Man pisze:Wawrzyniec, Mefisto, Tomek, Marek, Babuch, Goska, Ele, lis23, Wojtek, Althazan, DanielosVK, Krelian, Łukasz Waligórski, Paweł Stroiński, Ewelina, muaddib_dw, nadszyszkownik Kilkujadek, Turek, patyczak i inni czekamy.
A do odsłuchu czekają The Tempest i Tourist (na tych filmach akurat mi nie zależy).

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rozumiem Twoje rozterki. Ja na szczęście oprócz "Oceans" i "The Last Airbender" widziałem wszystkie filmy, które wymieniłem w mej liście. Więc mam czyste sumienie, gdyż wiem jak muzyka się w nich sprawuje.
Oczywiście ja też wolę najpierw zapoznać się z filmem, tylko niestety 3 Stycznia Mystery kończy tę ankietę
Więc czasu coraz mniej.
Oczywiście ja też wolę najpierw zapoznać się z filmem, tylko niestety 3 Stycznia Mystery kończy tę ankietę

#WinaHansa #IStandByDaenerys