jak i rydzyk :]muaddib_dw pisze:WILLIAMS NIE MUSI WRACAĆ ON CAŁY CZAS JEST, BYŁ I BĘDZIE![]()
JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
Re: JOHN WILLIAMS - WAR HORSE (2011)
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Za Wiki:
Entropia – termodynamiczna funkcja stanu, określająca kierunek przebiegu procesów spontanicznych (samorzutnych) w odosobnionym układzie termodynamicznym. Entropia jest miarą stopnia nieuporządkowania układu. Jest wielkością ekstensywną. Zgodnie z drugą zasadą termodynamiki, jeżeli układ termodynamiczny przechodzi od jednego stanu równowagi do drugiego, bez udziału czynników zewnętrznych (a więc spontanicznie), to jego entropia zawsze rośnie. Nie dla duetu Spielberg Williams
Entropia – termodynamiczna funkcja stanu, określająca kierunek przebiegu procesów spontanicznych (samorzutnych) w odosobnionym układzie termodynamicznym. Entropia jest miarą stopnia nieuporządkowania układu. Jest wielkością ekstensywną. Zgodnie z drugą zasadą termodynamiki, jeżeli układ termodynamiczny przechodzi od jednego stanu równowagi do drugiego, bez udziału czynników zewnętrznych (a więc spontanicznie), to jego entropia zawsze rośnie. Nie dla duetu Spielberg Williams

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
So what.Adam pisze:jak i rydzyk :]muaddib_dw pisze:WILLIAMS NIE MUSI WRACAĆ ON CAŁY CZAS JEST, BYŁ I BĘDZIE![]()
Chciałbyśkiedyśgrześ pisze:Za Wiki:

Zatem twoi idole są w stadium atrofii = zanik, wiąd wobec niepohamowanego geniuszu Williamsa

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Wyluzuj
ponownie za Wiki:
W ogólnej teorii względności, aby opisać czarną dziurę wystarczy podać jej masę, moment pędu i ładunek elektryczny. Zgodnie z tą teorią czarna dziura nie zawiera żadnej informacji ponad te parametry. Żargonowo fizycy mówią, że czarna dziura "nie ma włosów". Jednak oznacza to, że entropia czarnej dziury jest równa 0.
Ps. i ja nie mam idoli, acz lubię jak coś mnie kręci, niźli dodaje siwych włosów tak jak ...

W ogólnej teorii względności, aby opisać czarną dziurę wystarczy podać jej masę, moment pędu i ładunek elektryczny. Zgodnie z tą teorią czarna dziura nie zawiera żadnej informacji ponad te parametry. Żargonowo fizycy mówią, że czarna dziura "nie ma włosów". Jednak oznacza to, że entropia czarnej dziury jest równa 0.
Ps. i ja nie mam idoli, acz lubię jak coś mnie kręci, niźli dodaje siwych włosów tak jak ...

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Spoko miałem fizykę na uczelni, nie siwieję od forumowych tekstów tylko dobrze się bawię, mam nadzieję, że z wzajemnością 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Oczywiście, że z wzajemnością
Wiki:
III zasada dynamiki
Oddziaływania ciał są zawsze wzajemne. Siły wzajemnego oddziaływania dwóch ciał mają takie same wartości, taki sam kierunek, przeciwne zwroty i różne punkty przyłożenia.

Wiki:
III zasada dynamiki
Oddziaływania ciał są zawsze wzajemne. Siły wzajemnego oddziaływania dwóch ciał mają takie same wartości, taki sam kierunek, przeciwne zwroty i różne punkty przyłożenia.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Takie coś to ja w gimnazjum miałem. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Miałeś w gimnazjum zastosowanie teorii Newtona przechodzących do teorii Einsteina bez udziału transformacji Lorenza przy analizie kompozycji Williamsa?
Łoł
niezły poziom 
Łoł

- Wojteł
- John Williams
kiedyśgrześ pisze:Miałeś w gimnazjum zastosowanie teorii Newtona przechodzących do teorii Einsteina bez udziału transformacji Lorenza przy analizie kompozycji Williamsa?
Łołniezły poziom
Zdjęcie obrobiłeś?

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Jeszcze chwilka, właśnie walczę z żarówką, która panience z marketingu kojarzy się ze szkieletem, a mojemu prezesowi z mózgiem, daj mi jeszcze chwileczkę, przecież facebooka jutro nie zamykają 

- Wojteł
- John Williams
ło matko, to aż tyle luda widzialo to zdjecie? Masakra
Dzięki wielkie za starania

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Spokojnie, nie chodzi o głowę koleżankiWojtek pisze:ło matko, to aż tyle luda widzialo to zdjecie? Masakra![]()

jakby w międzyczasie zarabiam na chleb, znaczy na płyty

- Wojteł
- John Williams
a, juz myslalem, ze tam cos na zdjeciu
A co masz konkretnie z tym zrobić? Bardziej upodobnic do drzewa? 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
To jest obcy z "Signs" Shyamalana.
Fe.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A co ten off top ma wspólnego z muzyką Williamsa, się pytam? 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John