A jaki temat napędza do działania Nolanowskiego Batmana, skoro ja żadnego 9 poza tym zmarnowanym w BB ) nie pamiętam?.kiedyśgrześ pisze:Hej Lis temat wydał mi się kawałkiem wyrwanym z innego filmuCo to było i jak to miało napędzić bohatera w oczach widza? Zwróć na to uwagę, że 90% widowni zwraca uwagę na muzę tylko podświadomie, może i więcej, stąd również postulat Pawła jest z bani, nie robi się interesów pouczając klienta, klient sam musi chcieć kupić
Najwyraźniej nie jest zainteresowany Rojowymi harmoniami w tym momencie rzeczywistości. Podły kapitalizm, ale co poradzisz, jest wybór, nikt nikomu na tego Pająka w ogóle nie każe iść do kina, chyba mi za dużo przeczeń wyszło
cheesy and childis to jest dokładny opis Hornerowych wysiłków, z naciskiem na cheesy
no śmiechu trochę z tego jestMarek Łach pisze:O matko, znowu Zimmer + komiksowy superheros? Porypało ich do końca w tym Hollywoodku?
Wygadywałeś podobne rzeczy, gdy Zimmer dostał angaż do "Man of Steel". Efekty znamy.Wawrzyniec pisze:Niech odda to szybko komuś RCP, gdyż mnie zupełnie Zimmer do tego projektu nie pasuje. Nie wspominając już, że nie lubię Spidermana jako superbohatera, a tutaj szykuje się naprawdę komiksowa adaptacja bez jakże przeze mnie lubianego kija w tyłku.
Ale "Man of Steel" jest napuszony, także jako film, a tutaj szykuje się przekomiksowany, kiczowaty film. I jak już wspomniałem w 2014 roku jest "Interstellar" i na tym ma się Zimmer skoncentrować, a nie jakimiś pobocznymi projektami.DanielosVK pisze:Wygadywałeś podobne rzeczy, gdy Zimmer dostał angaż do "Man of Steel". Efekty znamy.
no przecież Hansik sobie całkiem dobrze z kiczem ostatnio poradził, trochę to automat był, ale daje nadzieję, tylko niech nie wpadnie na pomysł z super znanym kawałekiem Korsakowa jako tematem pająka http://www.youtube.com/watch?v=ucrKUO9FVfYWawrzyniec pisze:Ale "Man of Steel" jest napuszony, także jako film, a tutaj szykuje się przekomiksowany, kiczowaty film. I jak już wspomniałem w 2014 roku jest "Interstellar" i na tym ma się Zimmer skoncentrować, a nie jakimiś pobocznymi projektami.DanielosVK pisze:Wygadywałeś podobne rzeczy, gdy Zimmer dostał angaż do "Man of Steel". Efekty znamy.