Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
-
Tomasus
- Parkingowy przed studiem nagrań
autor: Tomasus » pt lis 28, 2008 18:18 pm
Witam serdecznie. Mam taką prośbę: Jeżeli ma ktoś jakieś zdjęcia z tego wydarzenia (konkretnie chodziło by mi o projekcję FOTR'a, to mógłby mi wysłać na maila? Otóż niestety chyba przez roztargnienie zapomniałem wziąć swojego aparatu i nie mogłem nic zrobić. Będę robił prawdopodobnie prezentacje w PP na temat tej imprezy (tylko do celów informatyki na studium), jednak przeszukałem większość zasobów i dużo nie znalazłem (Włączając w to strony muzyki filmowej) Oczywiście imię autora zostało by zamieszczone na pracy jeśli byłaby taka jego wola.
Gdyby ktoś mógł "pożyczyć" mi swoje fotki (zarówno przed koncertem w trakcie jak i po byłbym bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
PS mail:
juhaseczek@wp.pl 
-
Mefisto
autor: Mefisto » sob lis 29, 2008 01:05 am
-
Tomasus
autor: Tomasus » sob lis 29, 2008 20:04 pm
Dzięki za linka ale to była w sumie druga strona na jaką wszedłem

-
Mefisto
autor: Mefisto » ndz lis 30, 2008 00:21 am
no ale tam są zdjęcia
-
Tomasus
autor: Tomasus » ndz lis 30, 2008 13:31 pm
Nie no jasne

Zdjęcia są. Te które dało się zapisać to zapisałem, ale chodziło by mi o trochę więcej z innych ujęć, ale jak nie ma trudno
Pozdrawiam

-
Mefisto
autor: Mefisto » ndz lis 30, 2008 14:12 pm
wiesz, raz że festiwal ten był już jakiś czas temu, a dwa, że trudno jest wrzucić na stronę jak najwięcej zdjęć, bo to po prostu waży - z tego co pamiętam to było parę giga materiału (a więc wysłać też by było trudno)