Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: Ludwig Göransson - The Odyssey (2026)

#331 Post autor: Mystery » sob lip 18, 2026 04:58 am

Adam pisze:
pt lip 17, 2026 23:14 pm
Mystery pisze:
pt lip 17, 2026 23:08 pm
Oj tak, humanizm też mnie tu ujął. Ładnie się nam starzeje Damon, jego najlepsza kreacja w karierze.
I pod rozwagę:

Obrazek
[/img]
Masz rację, IMAX górą :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
lis23
+ Ludvig van Beethoven +

#332 Post autor: lis23 » sob lip 18, 2026 06:24 am

Holland ma ten problem, że ciągle wygląda bardzo młodo i dlatego jest traktowany jak gówniarz, może gdyby zmienił image, zapuścił brodę, itp. Z drugiej strony musi też trzymać wizerunek Petera Parkera bo Nikt przed nim nie grał tej postaci tak długo.

Ja obawiam się tylko tego, że film będzie dla mnie tak męczący, jak "Łowca Androidów 2049" i "Dunkierka", oby był bliższy "Diunie", która najbardziej mi się podobała ale ona też jest nie tyle kameralna, co bardzo ascetyczna wizualnie ;) Nie jestem fanem tego współczesnego kina, do tego Nolan jest bardzo łopatologicznym reżyserem, Który zamiast pokazywać, wszystko tłumaczy.

Co się z tym forum dzieje od ok. miesiąca? Strona ładuje się z 20-30 sekund i to za każdym razem, czy to wejście w temat, w odpowiedź, wysłanie odpowiedzi, itp. Czyściłem ciasteczka, sprawdzałem na innej przeglądarce niż Firefox i mam to samo ... :?
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#333 Post autor: Mystery » sob lip 18, 2026 07:31 am

Jest nawet żywszy od Dune, a końcówka to już prawdziwy rollercoaster, także spokojna głowa :wink:

A Holland gra tu równie zniewieściałą postać co Peter Parker i pasował do obrazu takiego młodego, jeszcze nie zmężniałego potomka króla, ale Pattinson to dopiero był ananas, też spoko rola.

Mi forum cały czas działa normalnie. Czy to fon, czy komp, czy dane, czy różne wifi :wink:

ODPOWIEDZ