Project Hail Mary (2026) - Daniel Pemberton
Re: Project Hail Mary (2026) - Daniel Pemberton
Dostali z 60 preorderów, do 100 się nawet nie opłaca tłoczyć, to czekają na kolejne 
- MichalP
- Zdobywca nieistotnych nagród
Jak zamawialem tydzien temu to wydanie Mutanta na kanadyjskim Amazonie to juz wtedy bylo jako pre order z data 18 Wrzesnia. Myslalem, ze to moze problem Amazonu, no ale wyglada, ze to jednak Mutant - moze maja opoznienie z tloczeniem.
Inna sprawa, ze amazon tez oferuje zwykle wydanie na 2CD tej muzyki o kilkanascie dolarow mniej z data premiery o ponad tydzien pozniej, wiec na razie czekam co pierwsze wysla i wtedy drugie skasuje. Fanie miec komplet muzyki, ale 2 plyty tez mi wystarcza
.
Z jakiegos powodu (bo czesto jest mega opoznienie w ofercie) jest tez Odyseja do zamowienia na 2 CD i wszystkie te plyty sa tansze niz ceny pokazane na stronie Mutanta. Zobaczymy, czy dadza rade to wyslac na czas.
Inna sprawa, ze amazon tez oferuje zwykle wydanie na 2CD tej muzyki o kilkanascie dolarow mniej z data premiery o ponad tydzien pozniej, wiec na razie czekam co pierwsze wysla i wtedy drugie skasuje. Fanie miec komplet muzyki, ale 2 plyty tez mi wystarcza
Z jakiegos powodu (bo czesto jest mega opoznienie w ofercie) jest tez Odyseja do zamowienia na 2 CD i wszystkie te plyty sa tansze niz ceny pokazane na stronie Mutanta. Zobaczymy, czy dadza rade to wyslac na czas.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
W Empiku cały czas jest premiera na 24 lipca, ciekawe, czy dojdzie? Zamówiłem 13 czerwca 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Jak może dojść jak Milan u siebie zmienił date na 18.9 
Wiec wiadomo że Empik dostanie najwcześniej wtedy…
Wiec wiadomo że Empik dostanie najwcześniej wtedy…
NO CD = NO SALE