John Williams - Disclosure Day (2026)
John Williams - Disclosure Day (2026)
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams - Disclosure Day (2026)
To, że wybiorę się do kina jest tak pewne, jak to, że po nocy nastaje dzień. Wszak to John Williams i to jeszcze w tematyce z kosmitami, plus naturalnie muzyka JOHNA WILLIAMSA!!!
Tylko, że na razie jeszcze jakoś mnie ten zwiastun i teraz na ten tv-spot nie zawładnęły. Nawet jeżeli pod koniec mamy ładne ujęcie na ufo wylatujące z chmur, trochę jak w Dniu Niepodległości. Zwierzęta CGI i niektóre CGI ujęcia trochę rażą. I sam jakoś nie wiedzieć czemu myślałem, że to będzie utrzymane bardziej w stylu dawnych czasów, a nie współcześnie. Chociaż naturalnie należą się brawa za oryginalny pomysł.
P.S. Tylko czy ja jestem jedyny, który ma trochę problem z tymi zdjęciami Kamińskiego, tym świeceniem po oczach i zbyt rozjaśnionym obrazem?
Tylko, że na razie jeszcze jakoś mnie ten zwiastun i teraz na ten tv-spot nie zawładnęły. Nawet jeżeli pod koniec mamy ładne ujęcie na ufo wylatujące z chmur, trochę jak w Dniu Niepodległości. Zwierzęta CGI i niektóre CGI ujęcia trochę rażą. I sam jakoś nie wiedzieć czemu myślałem, że to będzie utrzymane bardziej w stylu dawnych czasów, a nie współcześnie. Chociaż naturalnie należą się brawa za oryginalny pomysł.
P.S. Tylko czy ja jestem jedyny, który ma trochę problem z tymi zdjęciami Kamińskiego, tym świeceniem po oczach i zbyt rozjaśnionym obrazem?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Póki co nie czuć, że to film Spielberga, no ale może to jedna z tych produkcji, gdzie średnie zapowiedzi prowadzą do dobrego kina, oby 
mnie śmieszy ta cała dotychczasowa otoczka pijarowa tego filmu - wielki sikret nie wiadomo po co i dlaczego, wielce tajny tytuł, tajne wszystko. a potem wychodzą trailery, które wyglądają jak kino klasy C od Szajmalana, kopiujące zresztą 1:1 sceny z jego ostatnich marnych filmów.
NO CD = NO SALE
Bonowa to jest niezła laska, jej największy projekt jak do tej pory.
Film wygląda jak odcinek serialu - chyba kręcone smartfonem
Film wygląda jak odcinek serialu - chyba kręcone smartfonem
NO CD = NO SALE
Film za 18 dni, a cisza jak makiem zasiał. Nawet ujawnione raporty o UFO nie pomogły i przeszły niezauważone, chyba ludzie mają już wywalone na kosmitów 
zwiastun jaki jest, każdy widzi
Amblin lagę chyba położył na tym filmie, bo i marketing zerowy. Więcej pisano, gdy z niewiadomych powodów Steven robił szopkę z sekretem tytułu.
Amblin lagę chyba położył na tym filmie, bo i marketing zerowy. Więcej pisano, gdy z niewiadomych powodów Steven robił szopkę z sekretem tytułu.
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Minimalizują straty, bo raczej zapowiada się na blamaż w BO.

Czy przewidujecie generyczne widowisko na poziomie seriali z kanału SyFy? Chyba Spielberg trzyma jakiś poziom. W zwiastunie dzieje się dużo. Mamy pościgi samochodowe, zderzenie z pociągiem, widok na tajną bazę rządową, ożywione baśniowe zwierzęta, latający spodek UFO i Emily Blunt mówiącą w spak. Czego chcecie więcej?
Tego, że np. połowa tych ujęć to kopie 1:1 scen z ostatnich badziewi od Szajmalana i poprzednich filmów Stevena?
Że trailer wygląda biednie, jak odcinek budżetowego serialu, że ten sam punktowy atak światłem od Kamińskiego już działa na nerwy po tylu latach?
Że trailer wygląda biednie, jak odcinek budżetowego serialu, że ten sam punktowy atak światłem od Kamińskiego już działa na nerwy po tylu latach?
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Wiadomo, kiedy ukaże się soundtrack?
Ostatnio zmieniony pt maja 22, 2026 17:42 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: