"CBS says it’s the most-watched broadcast original premiere without an NFL lead-in since 2017 (“Young Sheldon”)"

Nie dziwię sie Costnerowi, że dał sobie spokój. Ten piąty sezon nie dość, że jest okropną, bezsensownie wydłużaną snują, to jeszcze jest już totalną kowbojsko-rednecką propagandą, bijącą na głowę nawet wysrywy Netflixa i Disneya w kwestiach BLM, LGBTQitd czy inne woke'izmy.Adam pisze: ↑pt gru 20, 2024 10:34 amFinał nie rozczarował, praktycznie wszystkie wątki domknięte, większość w mądry sposób, plus start do historii spinoffów o (prawdziwym!) Ranczu 6666 oraz drugiego o Beth i Ripie. No i cudny score w całym odcinku!
S5B miał momenty bardzo dobre i słabsze, był nierówny, ale biorąc pod uwagę całość sytuacji z nagłym odejściem Costnera oraz ze strajkiem scenarzystów, to wg mnie cud, że udało się po tym wszystkim całkowicie zmienić scenariusze i na porządnym poziomie serial zakończyć (choć oczywiście nie jest to najlepszy sezon ze wszystkich) - duża w tym zasługa Sheridana, który musiał powrócić w pełni by napisać sam scenariusze oraz na największy jak do tej pory jego występ aktorski w serialu.
Będzie mi brakowało tego serialu. Dla mnie jeden z najlepszych w historii tv.
Sheridan aktualnie zbiera laury za Landmana (nomki do Globów), który jest takim Yellowstone, tyle że w Texasie na polach naftowych.
A drugi sezon świetnie przyjętego prequela Yellowstone - 1923 - z Fordem, Daltonem i Mirren już wkrótce.
Ale tak to mamy równowagę w przyrodzie. Chociaż szczerze ja wolałbym produkty po środku.
Ale jednak Montana jest trochę większa niż Sandomierz, który rzeczywiście wedle Ojca Mateusza to ma skalę przestępczości porównywalną z Detroit czy Johannesburgiem.
Tylko, że jak u Netflixa jakaś gejowa postać zrobi wynurzenia jak to fajnie być gejem to jest lament na pół internetu, a tu analogiczna żenada tylko z kowbojami zamiast gejów a wszyscy pitolą jaki to genialny serial.Wawrzyniec pisze: ↑czw maja 07, 2026 14:38 pmAle tak to mamy równowagę w przyrodzie. Chociaż szczerze ja wolałbym produkty po środku.
Może i większa, ale bez przesady - oni od 100 lat wszystkie trupy do jednego kanionu wrzucają i nikt żadnego jeszcze nie znalazł. O tym powinni zrobić serial - jakiś dziennikarz na to trafia i rozpoczyna śledztwo. Mogłoby się to nazywać "Pola śmierci 2" i może od razu Oldfielda by odkurzyli.Wawrzyniec pisze: ↑czw maja 07, 2026 14:38 pmAle jednak Montana jest trochę większa niż Sandomierz, który rzeczywiście wedle Ojca Mateusza to ma skalę przestępczości porównywalną z Detroit czy Johannesburgiem.