Labrinth & Hans Zimmer - Euphoria (TV)
Re: Labrinth & Hans Zimmer - Euphoria (TV)
Akurat Malcolm i Marie oraz specjalne odcinki po 1. sezonie realizowane w czasach apogeum szaleństwa covidu były dla mnie jednymi z lepszych rzeczy jakie od niego wyszły. Pokazał, że potrafi wyłączyć stroboskop i dać odpocząć oczom od migających świateł. Aktorzy mogą nawet coś zagrać sensownego.
I cały czas jestem pod wrażeniem sceny jak 24-letnia Zendaya śpiewa piosenkę nagraną przez 24-letnią Dionne Warwick.
I cały czas jestem pod wrażeniem sceny jak 24-letnia Zendaya śpiewa piosenkę nagraną przez 24-letnią Dionne Warwick.
ale nikt tego nie kwestionuje. ta wypowiedź/tłumaczenie co do zmiany kompozytora jest po prostu absurdalna, bo koleś chyba to zdanie wypowiadał do 5-latków a nie do rozumnych ludzi.
a próbka scoru jest już w filmiku zapowiadającym tytuły wszystkich odcinków i daty ich premier - zżynka z Ennio wymieszana z Rango i RCP. Czyli typowy popkornowy produkt z sampli i nizin stajni RCP... NUDA.
a próbka scoru jest już w filmiku zapowiadającym tytuły wszystkich odcinków i daty ich premier - zżynka z Ennio wymieszana z Rango i RCP. Czyli typowy popkornowy produkt z sampli i nizin stajni RCP... NUDA.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Więcej o tej dramie na stronie Filmmusic.pl:
https://filmmusic.pl/newsy/labrinth-opu ... -3-sezonu/
W sumie "Euforia" sezon 3 i "Supergirl" nie dają mi spokoju w tym roku i zmuszają do największej aktywności jeżeli chodzi o pisanie newsów - ciągle coś się zmienia. ALE DRAMA!
https://filmmusic.pl/newsy/labrinth-opu ... -3-sezonu/
W sumie "Euforia" sezon 3 i "Supergirl" nie dają mi spokoju w tym roku i zmuszają do największej aktywności jeżeli chodzi o pisanie newsów - ciągle coś się zmienia. ALE DRAMA!
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Recki są mocno rozstrzelone, ale ta jest chyba najbardziej hejterska 

NO CD = NO SALE
Po prostu zrobili z 3 sezonu nowy serial w stylu Breaking Bad, kompletna zmiana klimatu względem poprzednich i co się z tym wiąże zmiana muzyki.
A termin solo Zimmer trochę śmieszy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Paluszki teraz są pewnie zajęte Harrym Potterem. Plus na pewno, tutaj Hans chciał wyświadczyć przysługę, staremu znajomemu, który musi sobie jakoś radzić ze swoim "creepy" synem.

- Wojteł
- John Williams
Myślę, że na tym etapie większośc ludzo ogląda to dla trzech rzeczy:
1. Ładnych zdjęć
2. Bimbałów Sydney
3. Ładnych zdjęc bimbałów Sydney.
Jakiekolwiek inne walory wyparowały już dawno.
1. Ładnych zdjęć
2. Bimbałów Sydney
3. Ładnych zdjęc bimbałów Sydney.
Jakiekolwiek inne walory wyparowały już dawno.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
W pierwszym odcinku 3. sezonu wyjątkowo zachowawczo, mimo ostrzeżenia o przemocy i seksie na początku. We wstępie mamy remake "Maria, Full Of Grace" sprzed 22 lat. Cycków Sydney mało, choć przez chwilę opala się nad basenem w bikini. Nie ma już teledysku i jazdy na haju. Feza wsadzili na 30 lat do więzienia, nie uśmiercili. Więcej humoru w dialogach. Brak moralizowania.
- Wojteł
- John Williams
Obejrzałem ten pierwszy odcinek, i widzę, że nasilają się problemy z drugiego sezonu, czyli postaci mają taką osobowość, jaka akurat Levinsonowi jest potrzebna do fabuły.
Oczywiście, Levinson musiał też sam sobie zrobić lodówkę sceną o tym, jak ważni są scenarzyści. Zastanawiam się, jak często ten wątek będzie wracał i czy przerodzi się w taką masturbację jak dwa ostatnie odcinki drugiego sezonu.
Z plusów - ten właściciel klubów ze striptizem może być ciekawą postacią.
Muzycznie to takie okołowesternowe pierdololo, fajnie, że Hans nie gra ciągle na jedną nutę, ale prawda jest taka, że jest to dość nijakie. Mocny regres w serialu, gdzie muzyka była zarówno narratorem, jak i jedną z postaci. Może i poszli w western, ale wątpię, żeby Labrinth nie umiał tego udźwignąć, a wygląda też na to, że w tym sezonie będzie ważny wątek religijny, więc on jak ulał by się wstrzelił z tym swoim gospelowym backgroundem.
Spoiler:
Z plusów - ten właściciel klubów ze striptizem może być ciekawą postacią.
Muzycznie to takie okołowesternowe pierdololo, fajnie, że Hans nie gra ciągle na jedną nutę, ale prawda jest taka, że jest to dość nijakie. Mocny regres w serialu, gdzie muzyka była zarówno narratorem, jak i jedną z postaci. Może i poszli w western, ale wątpię, żeby Labrinth nie umiał tego udźwignąć, a wygląda też na to, że w tym sezonie będzie ważny wątek religijny, więc on jak ulał by się wstrzelił z tym swoim gospelowym backgroundem.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Brzmi jak Ennio wygenerowany w Suno.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
cały score w S3E1 tak rżnie Ennia z filmów Leone, że to brzmi na celowy pastisz. Gryzie się to strasznie z obrazem i śmieszy.
Całe szczęście że do kompletu, nie dali żółtego odcienia taśmie (bo przecież akcja dzieje się w Meksyku/przy jego granicy, więc hollywood z automatu daje sepie zawsze).
Całe szczęście że do kompletu, nie dali żółtego odcienia taśmie (bo przecież akcja dzieje się w Meksyku/przy jego granicy, więc hollywood z automatu daje sepie zawsze).
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Wawrzyniec pisze: ↑śr kwie 15, 2026 12:09 pmCzy to jest westernowe pierdololo, o którym Wojtek pisze?
youtu.be/B4YvjwOkFHk
Ja to nazwałem westernowym pierdololo? Przepraszam, źle się wyraziłem. Chodziło mi o pierdolnowe westelolo.