Michael Giacchino - Spider-Man Quadrilogy (2017/2019/2021/2026)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Michael Giacchino - Spider-Man Quadrilogy (2017/2019/2021/2026)
Pod koniec w autobusie jest chyba Gwen Stacy?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
myślałem, że to będzie jakaś minutówka teserowa, a tu jakby finałowy od razu 
NO CD = NO SALE
A sporo jeszcze nie pokazali, Tombstone, postać Sadie Sink. Nie wiedziałem, że będzie tu "The Hand", no bo te ninja w czerwonych strojach to chyba od nich.
Duża bańka pęknie w box office 
NO CD = NO SALE
Wciąż mam obawy, że będzie tego za dużo, depresja Petera, mutacja Spider-Mana, Skorpion, Hulk, Punisher, Ręką, Tombstone, który jest tu narratorem, dawni znajomi, Sadie - prawdopodobnie postać w kapturze i przykuta do krzesła, mająca moce kontroli, która ma niby być mutantem i X-manem, oraz Damage Control, ale mamy nowego zdolnego reżysera i już widać, że sekwencje akcji będą robić robotę, także jestem dobrej myśli. Jedyne póki co zastrzeżenie to ten niebieski filtr, mający robić film za poważny, ale całe szczęście widać, że nie zabraknie jednak humoru, który w zwiastunie odznacza się pozytywnie. Teraz ciekawe, co wymyśli tu Michael, ale myślę, że również uderzy w bardziej mroczne tony i nie będzie już tak zawadiacko jak w dwóch pierwszych częściach. Peter nie jest już nastolatkiem i mierzy się teraz z wieloma problemami, toteż ciekawym czy i jak zmianie ulegnie temat przewodni czy też może będzie coś nowego dla głównego bohatera, ale pożyjemy i usłyszymy, pewnie właśnie teraz ma to na tapecie