O szkoda, gdyż oceniając po Hollywood in Vienna z wielu lat temu, takie wykonanie byłoby super:
youtu.be/ITz0zWoSKpw
Co do JNH i osoby, która była w Wiedniu, to słyszałem jedynie krytykę, że bardzo krótkie te suity były.
O szkoda, gdyż oceniając po Hollywood in Vienna z wielu lat temu, takie wykonanie byłoby super:
niektóre krótkie, niektóre długie - koncert trwał grubo ponad 2h, także bez przesady...Wawrzyniec pisze: ↑śr mar 04, 2026 13:44 pmCo do JNH i osoby, która była w Wiedniu, to słyszałem jedynie krytykę, że bardzo krótkie te suity były.

kupiłem 30 minut temu, 4 godz po starcie sprzedaży bez problemu przez stronę - nic sie nie wieszało, bilety w najlepszych miejscach dostępne (dalej na JNH 1/3 parteru wolne).Wawrzyniec pisze: ↑czw mar 05, 2026 13:14 pmRano, jeszcze ta FMFowa super duper aplikacja miała jakieś problemy, ale teraz podobno działa.
odpisali tam w komentarzu na FB - ci co kupią karnet, dostaną w nim jeszcze specjalną prywatną audiencje u jednej wybranej przez siebie gwiazdy w terminie innym niż spotkania otwarte.I największe pytanie, jakie sobie zadajemy to jest, jak rozumieć te niby VIP spotkania?