John Williams - Disclosure Day (2026)
John Williams - Disclosure Day (2026)
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams - Disclosure Day (2026)
To, że wybiorę się do kina jest tak pewne, jak to, że po nocy nastaje dzień. Wszak to John Williams i to jeszcze w tematyce z kosmitami, plus naturalnie muzyka JOHNA WILLIAMSA!!!
Tylko, że na razie jeszcze jakoś mnie ten zwiastun i teraz na ten tv-spot nie zawładnęły. Nawet jeżeli pod koniec mamy ładne ujęcie na ufo wylatujące z chmur, trochę jak w Dniu Niepodległości. Zwierzęta CGI i niektóre CGI ujęcia trochę rażą. I sam jakoś nie wiedzieć czemu myślałem, że to będzie utrzymane bardziej w stylu dawnych czasów, a nie współcześnie. Chociaż naturalnie należą się brawa za oryginalny pomysł.
P.S. Tylko czy ja jestem jedyny, który ma trochę problem z tymi zdjęciami Kamińskiego, tym świeceniem po oczach i zbyt rozjaśnionym obrazem?
Tylko, że na razie jeszcze jakoś mnie ten zwiastun i teraz na ten tv-spot nie zawładnęły. Nawet jeżeli pod koniec mamy ładne ujęcie na ufo wylatujące z chmur, trochę jak w Dniu Niepodległości. Zwierzęta CGI i niektóre CGI ujęcia trochę rażą. I sam jakoś nie wiedzieć czemu myślałem, że to będzie utrzymane bardziej w stylu dawnych czasów, a nie współcześnie. Chociaż naturalnie należą się brawa za oryginalny pomysł.
P.S. Tylko czy ja jestem jedyny, który ma trochę problem z tymi zdjęciami Kamińskiego, tym świeceniem po oczach i zbyt rozjaśnionym obrazem?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Póki co nie czuć, że to film Spielberga, no ale może to jedna z tych produkcji, gdzie średnie zapowiedzi prowadzą do dobrego kina, oby 
mnie śmieszy ta cała dotychczasowa otoczka pijarowa tego filmu - wielki sikret nie wiadomo po co i dlaczego, wielce tajny tytuł, tajne wszystko. a potem wychodzą trailery, które wyglądają jak kino klasy C od Szajmalana, kopiujące zresztą 1:1 sceny z jego ostatnich marnych filmów.
NO CD = NO SALE