Labrinth & Hans Zimmer - Euphoria (TV)
Re: Labrinth & Hans Zimmer - Euphoria (TV)
Hmm widzę że mocno pójdą w gangsterskie porachunki… No nie wiem, średnio mi się podoba taka oś fabularna, bo takich było już pełno.
NO CD = NO SALE
Jeszcze w poprzednim sezonie bohaterowie grali w szkolnym teatrzyku, a tu takie cuda. Chyba trochę przesadzili z ich wejściem w dorosłość, jedna zostaje sugar baby, druga cam girl, trzecia drug dealer... no ale zobaczymy, może być mocne i szalone show, bo tymi odcinkami specjalnymi przytemperowali trochę emocje.
niby przeskok jest o dobre kilka lat, więc ok, bardziej chodzi o to, że robienie z tego serialu gangsterskiego o porachunkach narkotykowych, jest dość... oklepanym pomysłem.
NO CD = NO SALE
Porachunki gangsterskie już były tylko był to bardziej poziom uliczny, teraz wchodzimy na wyższy level.
Mafia narkotykowa towarzyszy temu serialowi od początku. W poprzednich sezonach była jednak na drugim planie. Mam nadzieję, że zwiastun nie pokazuje wszystkiego.
Co się nie zmienia. Zendaya w sweterku, Sydney z gołym tyłkiem na wierzchu.
Co się nie zmienia. Zendaya w sweterku, Sydney z gołym tyłkiem na wierzchu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Byłem na Evencie otwierającym HBO Max w Niemczech. I była specjalna część poświęcona Euphoria, ale ani Zendaya, ani niestety Sydney się nie pojawiły:

#WinaHansa #IStandByDaenerys