The Weeknd and his colossal ego – Hurry Up Tomorrow
NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
no ten koleś jest tragiczny, już w tym serialu z córką Deepa nie dało się na jego maniery patrzeć.
NO CD = NO SALE
Ładnie w tym roku utarli wiele nosów 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
"Lilo i Stich" jakoś nominacji nie dostał a jest znacznie gorszym filmem, ze swoim tragicznym CGI i bardzo ciemnymi zdjęciami, żeby ukryć tragiczne CGI oraz z humorem z komedii z lat 90.tych, bo nie starczyło kasy na CGI i Kosmici musieli udawać Ludzi 
Pewnie gdyby "Śnieżka" też zarobiła miliard USD to nominacji by nie było
Pamiętajmy, że ongiś Malinę dostał Kevin Costner za rolę Robin Hooda 
Pewnie gdyby "Śnieżka" też zarobiła miliard USD to nominacji by nie było
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
To były całkowicie inne czasy i inne zasady nagród - i nie ma kompletnie logicznego sensu dawać takich porównań, które dzieli aż 35 lat.
Bo ja mogę napisać w kontrze, że kiedyś oscary dawali rzeczywiście dobrej i kultowej dziś muzyce filmowej i co? Też będę miał rację.
Tylko znów - wtedy były inne czasy inne zasady - geopolityczne jak i same zasady regulaminowe - dawania tych nagród.
NO CD = NO SALE
- lis23
No tak, bo teraz Ty się śmiejesz ze sztucznych Krasnoludków ale przecież jeszcze z półtorej roku temu był płacz, że Krasnoludki na 1000% będą "kobietami i Murzynami", więc gwałt, abominacja, hańba i skandal!
Gdyby zagrali Je aktorzy to też byłby płacz, więc czysta hipokryzja - podobnie jak płacz o to, że remaki to "odgrzewane kotlety' i jednoczesny płacz, że w "Mulan" nie ma piosenek i Mushu 
Jak to jest z tymi filmami z VOD nominowanymi do nagród? Ponoc wystarczy siedem dni w kinach w USA żeby się o takowe ubiegać? Frankenstein i Kpopowe Łowczyni Demonów takową premierę w kinach miały?
Jak to jest z tymi filmami z VOD nominowanymi do nagród? Ponoc wystarczy siedem dni w kinach w USA żeby się o takowe ubiegać? Frankenstein i Kpopowe Łowczyni Demonów takową premierę w kinach miały?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Lilo jest lepszy od tej abominacji Śnieżki, co właśnie dobrze pokazują zasłużone nominacje do Malin 
- lis23
Każdy ma inny gust, mi się nie podobał, już pierwsza scena filmu wyglądała jak zrobiona przez jakiś TV Puls a całość jest tak ciemna, że nawet nie pozwala się cieszyć ładnymi obrazkami bo oryginał jest bardzo kolorowy i pastelowy. Mi ogólnie podoba się wszystko od Disneya a ten film już od pierwszej sceny raził mnie swoją sztucznością i słabym wykonaniem a najgorsze jest to, że teraz takich filmów może być więcej bo przecież zarobił ... Pomimo wysokich budżetów od filmów wali sztucznością, np. "Aladyn", gdzie mamy praktycznie same zdjęcia w studio i CGI a teraz budżety będą jeszcze niższe a efekty jeszcze gorsze, bo po co wydawać 200 - 300 milionów skoro można wydać 100 i zarobić miliard?
Krasnoludki już w animacji nie wyglądają jak Ludzie, to są karykatury z wielkimi głowami i oczami, to trochę jak Wojownicze Żółwie Ninja, gdzie w latach 80.tych grali Je Ludzie w kostiumach, więc filmowe Krasnale w CGI są wierne animacji, tylko kostiumy zastąpiono CGI
Krasnoludki już w animacji nie wyglądają jak Ludzie, to są karykatury z wielkimi głowami i oczami, to trochę jak Wojownicze Żółwie Ninja, gdzie w latach 80.tych grali Je Ludzie w kostiumach, więc filmowe Krasnale w CGI są wierne animacji, tylko kostiumy zastąpiono CGI
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
sam sobie odpowiadasz, bo pisałem, więc powtórze pogrubionymi, zainteresuj się słowem geopolityczne
NO CD = NO SALE
NY Times, Rolling Stone, Variety - wszyscy zachwyceni prowadzeniem Nikki.
NO CD = NO SALE