Simon Franglen - Avatar 2 do 5 (2022-2031)
Re: Simon Franglen - Avatar 2 do 5 (2022-2031)
Wystarczy, że dadzą ujęcie na Dooma, tudzież ekip Avengers, F4, X-Men w kostiumach, wystarczy by fanboje popuścili 
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czego tu jakimś marvelowskim crapem offtopujecie? 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Przypomniałem sobie wczoraj seans dwójki w IMAXie 3D i tak - Cameron zapowiedział do widowni ładnie film i zaprosił na zostanie do końca po ekskluzywny fragment z trójki... Trwał on niecałe 4 minuty i pokazywał fragment powietrznej bitwy wraz z dialogami pod wiszącymi Górami Alleluja. Statki powietrzne niepokazywanego wcześniej klanu rabusi są zżynką z Thorgala Rosińskiego, konkretnie z "Krainy Qa", Pająk wygląda jakby miał 20 lat więcej niż w dwójce, ogólnie klip bez szału, zwiastun trójki ciekawszy, mimo że praktycznie nic z tego fragmentu w zwiastunie nie ma.
NO CD = NO SALE
Miley Cyrus nagrała do filmu piosenkę "Dream as One’', która powstała przy współpracy z Franglenem i Ronsonem.
https://variety.com/2025/film/news/mile ... 236558838/
https://variety.com/2025/film/news/mile ... 236558838/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Fajnie! Może wyjdzie z tego dobra piosenka. Miley Cyrus potrafi tworzyć dobre piosenki. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie lubię typiary, jej barwa męskiego głosu brzmi jak żula spod budy z piwem, ale to jednak topka. Plus ważne - dwóch specjalistów za tym stoi. Oby nie skończyło się jak songi z dwóch pierwszych Avatarów, które nie miały szczęścia do producentów i tekściarzy jak teraz, plus których to już nawet sam Cameron nie pamięta, bo były tak słabe i kompletnie niechwytliwe popkulturowo.
NO CD = NO SALE
U mnie odwrotnie. Im bardziej chrypi jak stara pijaczka, tym lepiej dla mnie brzmi. Ostatnio nagrała piosenkę z Fleetwood Mac i jest całkiem fajna. Z kolei styl ubierania i wulgarności jaką wnosi na scenę, nieco mnie przytłacza. Ale pewnie gdyby nadal grała grzeczne piosenki country o miłości jak tatuś, jej kariera nie wyszłaby po za Amerykę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem, czy to chrypienie od picia, czy od palenia, ale głos, akurat Miley Cyrus ma dobry i to że potrafi śpiewać, to kwestia niezaprzeczalna. Zresztą wystarczy sobie posłuchać jej wersję Jolene, która jest zdecdowanie lepsza od tej Beyonce. Plus album "Plastic Hearts" z takimi hitami jak "Midnight Sky" czy "Prisoners" był naprawdę bardzo dobry. Czy w kawałku Pana Barbie-Narnie-Marka Ronsona "Nothing Breaks Like a Heart" Miley świetnie śpiewa!
#WinaHansa #IStandByDaenerys