Horizon: An America Saga (2024 -) - John Debney
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Horizon: An America Saga (2024 -) - John Debney
Dwójka nie miała jeszcze premiery kinowej, może tu tkwi haczyk?
Coś mi się wydaje, że Kevin tego nie dokończy i może dlatego nie chce robić nikomu nadziei? A trzeba było zrobić drugiego "Tańczącego z Wilkami" albo przynajmniej coś pokroju "Open Range".
Coś mi się wydaje, że Kevin tego nie dokończy i może dlatego nie chce robić nikomu nadziei? A trzeba było zrobić drugiego "Tańczącego z Wilkami" albo przynajmniej coś pokroju "Open Range".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dokładnie rok temu twierdziłeś co innego.

Adam pisze: ↑śr lip 03, 2024 10:03 amto jest coś, co pomiędzy wierszami mówił Costner w wywiadach gdy go pytali czemu nie zrobił z tego miniserialu, tylko pchał do kina.
w sumie mega dobry patent - sporo ludzi obejrzy Jedynkę na VOD, choćby z czystej ciekawości, o co takie aferki w mediach, jakiejś części z nich film się w efekcie spodoba (wszystkim moim znajomym którzy byli w kinie film się podobał, żadne wow, ale fajny/dobry) i postanowią przez to iść na Dwójkę do kin - i w efekcie może tak być, że Dwójka zarobi więcej.. a każdy $ zarobiony z kin jest w ich sytuacji na plus, bo normalnie by nie było $ w ogóle.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Ale to było rok temu, gdy od tego czasu Dwójka była już skończona i prezentowana na festiwalach
Minął rok od tego czasu i nikt nie wie co się z premierą Dwójki dzieje, o to mi chodzi. Dlaczego nie wrzucają jej na VOD skoro już tyle czasu minęło i od roku jest gotowa
Wiadomo, że nikt już na to do kina nie pójdzie, mogli wrzucać zgodnie z planem rok temu, to wtedy była na to jeszcze szansa...
No chyba że Costner zamierza wrzucić jednocześnie 2 i 3.. Ale obawiam się że Warner na to nie pójdzie skoro zrezygnował z Dwójki w kinach.

Minął rok od tego czasu i nikt nie wie co się z premierą Dwójki dzieje, o to mi chodzi. Dlaczego nie wrzucają jej na VOD skoro już tyle czasu minęło i od roku jest gotowa

Wiadomo, że nikt już na to do kina nie pójdzie, mogli wrzucać zgodnie z planem rok temu, to wtedy była na to jeszcze szansa...
No chyba że Costner zamierza wrzucić jednocześnie 2 i 3.. Ale obawiam się że Warner na to nie pójdzie skoro zrezygnował z Dwójki w kinach.
#FUCKVINYL