był już taki temat kiedyś - poszukajWawrzyniec pisze:Słabo znam Beltramiego, więc może podasz jakieś przykłady? Domyślam się, że będzie "Hellboy"
Marco Beltrami - Scream 4 ( Varese Sarabande - 19.04.2011 )
Re: Marco Beltrami - Scream 4 ( Varese Sarabande - 19.04.201
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Taaa... i pewnie pół postu nie było, gdzie by ktoś napisał ów choć jeden, jedyny mocny temat Beltramiego. No ale nie czepiajmy się, Marianelli też chyba takiego main theme'a z prawdziwego zdarzenia dotąd nie popełnił.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No niestety nie
Chyba, że to stukanie na maszynie do pisania uznamy za "Main Theme"
Ale ogólnie coraz rzadziej komponuje się muzykę w tradycyjny sposób w oparciu o motyw przewodni 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dla mnie słaby score niestety, od strony technicznej niewiele mogę zarzucić , ale totalnie nie potrafiła mnie ta muzyka wciągnąć, zero jakiegoś klimatu, utwory akcji rwane, no i całość o dobre 2 razy za długa. Choć z drugiej strony nigdy muza ze Screamów mnie jakoś szczególnie nie kręciła. Bodaj trójke chyba najbardziej lubiłem i bodaj to ona była najbardziej słuchalna. Pozycja tylko dla fanów.
2/5
2/5
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Tylko dla Nadszyszkownika? Opłacało im się to wydawać w 1 egzemplarzu? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Re: Marco Beltrami - Scream 4 ( Varese Sarabande - 19.04.2011 )
Po 15 latach Marco powraca do Woodsboro w Krzyku 7. Premierę zaplanowano na luty przyszłego roku.