Robin Carolan - Nosferatu (2024)
Robin Carolan - Nosferatu (2024)
Kompozytor "Northmana" powraca. Jego score z nowego "Nosferatu" wyda BackLot Music w grudniu 2024 roku, ale już dziś wypuścili dwa pełne utwory jako single:
youtu.be/203A3kEGyIg
youtu.be/z622Jp2aRmE
youtu.be/203A3kEGyIg
youtu.be/z622Jp2aRmE
#FUCKVINYL
Re: Robin Carolan - Nosferatu (2024)
Nic ciekawego.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Owszem, ale zawsze ciekawy jest nowy i zupełnie odmienny stylistycznie głos w filmówce.
#FUCKVINYL
Nowego i odmiennego stylistycznie głosu to ja w tym kawałkach nie słyszę. Może cały score będzie prezentował się inaczej, ale nie ukrywam, że single nie nastrajają na nic wartego większej uwagi.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Northmana na płycie słuchać się nie dało, owszem, ale w filmie to robiło taką robotę, że pamiętam aż w szoku byłem, że taki score ktoś mógł przyklepać z decydentów w dzisiejszych czasach.
Liczę na podobny efekt tutaj.
Liczę na podobny efekt tutaj.
#FUCKVINYL
Klasyczne rzępolenie, więc jest nadzieja, że będzie świetny klimat.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przesłuchałem, no okay, ale bez rewelacji. Przy czy i za Korvena soundtracków do filmu Eggersa ciężko było słuchać poza filmem.
P.S. W sumie myślałem, że Robin Carolan jest kobietą, a jednak nie.
P.S. W sumie myślałem, że Robin Carolan jest kobietą, a jednak nie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
dziś nigdy nic nie wiadomo, może identyfikuje się jako drzewo albo zaimkiem "uny" ?Wawrzyniec pisze: ↑wt paź 01, 2024 17:53 pmP.S. W sumie myślałem, że Robin Carolan jest kobietą, a jednak nie.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale te podlinkowane kawałki są jak najbardziej słuchalne, zwłaszcza jak na muzykę z filmu grozy.
Brzmienie jest całkiem klasyczne, jakby to jakiś Young popełnił albo ktoś taki.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Można nawet stwierdzić, że to jakieś odrzuty z sesji Kilara do "Draculi" Coppoli, zagrane od nowa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja w ogóle uważam, że ten Nosferatu będzie najbardziej przystępnym filmem Eggersa z najbardziej przystępnym soundtrackiem.
Już Wiking był przystępny, a tutaj znając historię i patrząc po zwiastunie, będziemy mieli klasyczny film grozy.
Już Wiking był przystępny, a tutaj znając historię i patrząc po zwiastunie, będziemy mieli klasyczny film grozy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Plakaty też stylowe.
O gaszzzz, to w tym gra córeczka tego alkusa, co płakał publicznie że mu żona nasrała na poduszkę?? Przecież to jest beztalencie.. tylko cycki i dupe umie pokazywać na socjalach.
#FUCKVINYL