Bear McCreary - The Lord Of The Rings: The Rings Of Power (TV)
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Bear McCreary - The Lord Of The Rings: The Rings Of Power (TV)
Trochę się obawiam tego w jakim stanie ta paczka może przyjść po straszeniu przez Adama a Ktoś tu pisał, że z USA szło do niego pięć dni U mnie wysłali w poniedziałek, więc nie licząc weekendu to może faktycznie dojść po niedzieli. Mam już kilka nieprzyjemnych doświadczeń z paczkami z Amazonu ale głównie z polskiego oddziału, z USA nic jeszcze nie zamawiałem.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
ale ja nie straszę po prostu wklejam tylko z zagranicznego forum kolejne wpisy użytkowników spoza Polski, którzy dostali ten box z Amazonu i przyszedł im zniszczony.
#FUCKVINYL
- lis23
Sorki za te posty o mojej paczce ale niepokoi mnie trochę fakt, że na Amazonie mam inne ID przesyłki a na stronie DPD jest inny numer, jak podaje ten ID z Amazonu to pisze, ze to nieprawidłowy numer
Według Amazonu: Package in transit. Flight containing package has departed a według DPD: przesyłka odebrana przez kuriera, więc nie wiem, komu wierzyć
Trochę długo to trwa, w nocy z 16 na 17 pobrali kasę a z 17 na 18 ponoć wysłali, 23 niby była już nadana i pisze, że dopiero dzisiaj wysłali? Adam pisał, że im dłużej to tra to tym gorzej dla paczki Zobaczymy czy dojdzie do tej środy i wkleję fotki w jakim to jest stanie
Według Amazonu: Package in transit. Flight containing package has departed a według DPD: przesyłka odebrana przez kuriera, więc nie wiem, komu wierzyć
Trochę długo to trwa, w nocy z 16 na 17 pobrali kasę a z 17 na 18 ponoć wysłali, 23 niby była już nadana i pisze, że dopiero dzisiaj wysłali? Adam pisał, że im dłużej to tra to tym gorzej dla paczki Zobaczymy czy dojdzie do tej środy i wkleję fotki w jakim to jest stanie
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- galljaronim
- John Powell
Lisu, weź kilka głębokich oddechów. Wszystko będzie ok. To w jakim stanie dojdzie, to już inna sprawa. Ale myślę, że około piątku - poniedziałku to dostaniesz.
- lis23
Dzisiaj ma być dostarczenie przesyłki, więc się okaże
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Jest trochę wgnieceń, jak zwykle i opakowanie z płytami 5 i 6 jest lekko uszkodzone od tyłu, zapada się do środka - nie dali nawet kartonu, tylko taką torebkę z logiem Amazonu
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
za niedługo to będą przyklejać list przewozowy bezpośrednio na towar
dlatego powtarzam - nie kupuje się w tym sklepie takich rzeczy, chyba że ktoś lubi rosyjską ruletkę.
to cud, że ten box tak przyjechał, a nie w gorszym stanie...
#FUCKVINYL
- lis23
Prawie nie ma już miejsca na filmówkę ...
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Pogratulowac kolekcji Lisie. A sam zestaw Rings of Power bardzo zacny aczkolwiek niepotrzebnie taki wielki zrobili. Wydanie jest miodzio i normalnie bym sie rzucil na cos takiego bez zmruzenia oka ale sam serial tak mnie zniechecil do wracania do samej historii, ze dwuplytowa album zupelnie mi wystarcza jako probka muzyki i zdolnosci Beara. Zeby wracac do poszczegolnych serialowych muzycznych odslon musialbym miec jakies zaczepienie w historii pokazywanej na ekranie. A tego nie mam. Jeszcze moze gdyby Mondo sie pokusilo o wydanie jakis alternatow albo cos, zamiast powtorki tego dwu-plytowego albumu. Przeciez wiadomo bylo, ze ci co chcieli to kupili wczesniej juz ten dwyplytowy album.
Milego sluchania tak czy siak.
Milego sluchania tak czy siak.
- lis23
Ja zamierzam sobie obejrzeć pierwszy sezon jeszcze raz przed premierą drugiego bo nie jestem ortodoksyjnym fanem Tolkiena, serial to serial, książki to książki, adaptacja to adaptacja a na YT znalazłem audiobook Silmarillionu, więc w końcu nadrobię
Jest też Władca ale na razie tylko dwa tomy, to są nagrania dla biblioteki książek czytanych dla niewidzących, więc to, co wypożyczałem na kasetach magnetofonowych
Co do muzyki to poza suitami i rzeczami których nie ma ( czołówka i piosenka 0 to kompletny score wchodzi lepiej, np. taki "Nampat" wypada znacznie lepiej.
Jest też Władca ale na razie tylko dwa tomy, to są nagrania dla biblioteki książek czytanych dla niewidzących, więc to, co wypożyczałem na kasetach magnetofonowych
Co do muzyki to poza suitami i rzeczami których nie ma ( czołówka i piosenka 0 to kompletny score wchodzi lepiej, np. taki "Nampat" wypada znacznie lepiej.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- lis23
Tom Bombadil w drugim sezonie:
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Na tym ostatnim to wyszedł jak jakiś Mojżesz czy Jezus.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Za gruby na Jezusa. Bardziej juz jak Sw. Piotr.
A na tych dwoch pierwszych zdjeciach to ta broda i wasy to wygladaja jak doklejone na ostatnia chwile. A wlosy razem z czapka przyszly. Sw. Mikołajów na imprezy tak przygotowuja.
Nie mogłem sie powstrzymac. Ale jak tak ma wygladac produkcja drugiego sezonu to nie wroze zbyt dobrze temu serialowi.
A na tych dwoch pierwszych zdjeciach to ta broda i wasy to wygladaja jak doklejone na ostatnia chwile. A wlosy razem z czapka przyszly. Sw. Mikołajów na imprezy tak przygotowuja.
Nie mogłem sie powstrzymac. Ale jak tak ma wygladac produkcja drugiego sezonu to nie wroze zbyt dobrze temu serialowi.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Za gruby, za gruby... teraz trzeba być ciałopozytywnym, czy jak to się tam mówi, to może i Prime zrobi jakiś serial biblijny z "grubym" Jezusem. Chociaż oprócz tego, że gruby, powinien być też ciemnoskóry.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- lis23
Bo Gandalf czy Radagast lub Krasnoludy nie mieli sztucznych włosów i brody ... Sorry, ale to jest czepialstwo dla samego czepiania się, wolę ten serial od nudnego filmu o Gollumie, który nikogo nie obchodzi. Pewnie wróci podstarzały Orlando jako Legolas i Vigo jako Aragorn, których odmłodzą komputerowo i tyle, bo to będzie film o tym, jak Aragorn, Legolas i Gandalf próbują złapać Golluma po tym, jak ten uciekł z Mordoru.
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John