FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Trochę tę ich propozycję wymiany mógłbym porównać do sytuacji w której kupiłem i już zapłaciłem za nowego Mercedesa. Jednak kiedy pojawiam się, aby odebrać samochód, sprzedawca mówi mi, że nie ma już tego modelu, ale za tę samą cenę mogę otrzymać Skodę Fabię. Z całym moim szacunkiem do Skody Fabia, jak i artystów zaangażowanych w World of Hans Zimmer.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Wręcz podejrzewam, że organizator chce sobie przytulić różnicę w cenie między tymi dwoma wydarzeniami.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja sam nie twierdzę, że ten inny koncert jest zły. Ba muzycznie nawet może bardziej by mi się podobał. Ale tak jak Adam napisał, to nie jest koncert na który kupiłem bilet. Nie wspominając o różnicy w cenie biletów.
To do kiedy muszę się zdecydować czy chcę zwrot pieniędzy?
To do kiedy muszę się zdecydować czy chcę zwrot pieniędzy?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

16. Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie - Relacja redkacji Filmmusic.pl:
https://filmmusic.pl/artykuly/16-festiw ... e-relacja/
Bardzo fajna relacja, dzięki! Szczególnie we fragmentach do których się finalnie osobiście nie dotarło
.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję bardzo za te miłe słowa.

Odpuściłem Kaczmarka i Doyle'a, więc miło było chociaż za pomocą Twojego tekstu zobrazować sobie jak całość się prezentowała. Jeszcze raz dzięki za włożony w relację wysiłek.Wawrzyniec pisze: ↑pt cze 23, 2023 14:38 pmDziękuję bardzo za te miłe słowa.A o które fragmenty dokładnie chodzi, jeśli mogę spytać?
![]()

David Arnold w wywiadzie ze Schweigerem powiedział, że końcem roku w UK w będzie miał trasę z kilkoma kameralnymi koncertami bez orkiestry, na których będzie wykonywał jako wokalista swoje piosenki, które pisał do kina/tv, oraz dla innych wykonawców jak Bjork czy Shirley Bassey - na scenie ma być on i około 4-osobowy skład.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Hisaishi dziś zaczął próby w Londynie, więc po raz trzeci tych dwóch koncertów Ghibli już chyba nie przełożą 

#FUCKVINYL
Platforma eBilet będzie zwracała koszty rezerwacji i obsługi zamówienia, w przypadku, gdy dojdzie do odwołania koncertu lub zostanie zmieniony termin.
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/e ... -pieniadze
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/e ... -pieniadze
Tyle że z muzyki filmowej prawie nic nie jest sprzedawane przez tą firmę. 95% to koncerty muzyki rozrywkowej, szczególnie polskich wykonawców, oraz kabarety i stand-upy.
#FUCKVINYL