FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Cóż to chyba raczej Stevena Price'a nie będzie na FMFie. I w sumie to nie wiem czy z jednej strony można ich chwalić za szczerość, czy też być przerażonym, że na miesiąc przed rozpoczęciem festiwalu nie wiedzą jeszcze kto przybędzie, a kto nie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyn, zobacz, on teraz robi dokument o tych wielorybach, a oprócz tego ma przełożoną trasę z pandemii z "Our Planet: Live In Concert".
Także ja bym serio nie liczył na jego obecność, nie rozdwoi się chłop... Ale może cud będzie.
Także ja bym serio nie liczył na jego obecność, nie rozdwoi się chłop... Ale może cud będzie.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja się domyślam, że on nie będzie i ten dokument o wielorybach chyba muzycznie już jest gotowy i zapowiada się świetnie. Nie wiem tylko czemu FMF bawi się w kotka i myszkę zamiast powiedzieć otwarcie że Price'a nie będzie. 
Mogą nie mieć potwierdzenia jeszcze. Np. Arnold przyleciał rano w dzień koncertu, a po koncercie go taxi odwieźli bezpośrednio na wieczorny lot powrotny. No ale on chciał BARDZO przyjechać, a udało mu sie tylko na 12 godzin, na więcej wtedy nie mógł. Może Price też do ostatniej chwili nie będzie wiedział czy wysupła czas. Wole by nie pisali, niż by ogłaszali szumnie pół roku czy rok wcześniej a potem pół obsady nie ma bo im za ten czas nowe angaże wpadły.
NO CD = NO SALE
- Neptune
- Parkingowy przed studiem nagrań
Mam jeden bilet do odsprzedania na Space Gala 27.05.2023. Parter, rząd 13, miejsce 36. Cena jak na bilecie: 100 złotych. Wysyłam plik PDF. Zainteresowanych proszę o kontakt na prywatną skrzynkę.
http://fmf.fm/program
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak Steven Price jest wymieniony jako "Meet & Greet" w niedzielę o 10:00.
Oby oby oby był Steven Price!
Oby oby oby był Steven Price!
ale w prasówce go nie ma, są tylko Doyle i Franglen - raczej ciężko przy takiej małej liczbie zapomnieć o takim dużym nazwisku 
nie jest to przejrzyste w chwili obecnej
może jest wpisany bo planowo takie spotkanie ma byc, ale im nie potwierdził jeszcze, dlatego w prasówce go nie wymienili ?
nie jest to przejrzyste w chwili obecnej
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Obie opcje są możliwe.
Możliwe, że go nie dali, gdyż nie do końca byli pewni, że się pojawi i nie mieli czasu zmienić, a prasówki wydrukowali wcześniej. Albo dalej nie są pewni i liczą, że Price się pojawi.
Cóż wynika z tego, że dopóki Price nie złoży autografu na moim soundtracku z "The Hunt" i nie zrobimy wspólnej fotki, nie uwierzę, że będzie.

Cóż wynika z tego, że dopóki Price nie złoży autografu na moim soundtracku z "The Hunt" i nie zrobimy wspólnej fotki, nie uwierzę, że będzie.
czemu tylko Hunt ? coś taki skromny 
NO CD = NO SALE
Potwierdzili Prajsa !
Fap time
Fap time
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiadomo, że mam więcej. Ale mnie zwykle jest głupio przychodzić z masą okładek i blokować kolejkę. A The Hunt to jedna z moich ulubionych prac Price'a.
Co z Franglenem zrobię to dalej nie wiem.
Avatar byłby bardzo spoko, gdyby tylko winyle mieściły się w plecaku...
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jakbym był w tym roku na FMFie to bym strollował trochę Franglena.
Wypaliłbym na CD-r ściechę do Way of Water i podsunąłbym mu do podpisania. Ciekawe co by powiedział.
Wypaliłbym na CD-r ściechę do Way of Water i podsunąłbym mu do podpisania. Ciekawe co by powiedział.