Nuda!
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Niby więcej redaktorów ma ta strona, a bida z nędzą tutaj. Jedna sonda od długiego czasu. Dlaczego żadnych zmian w tej materii??? Jak długo można się opierać na "wielkim" wydarzeniu jakim było połączenie trzech stron w jedną.
Guzik wyszło z tego waszego połączenia, walicie recenzyjną masówkę, mam takie wrażenie, że nawet pan Łach obniżył loty. Na swojej stronie recenzje miał świetne, a tutaj jakby się coś nie zazębiało.
Nie wiem, może się mylę, ale miało być tak pięknie a jest tak jak zwykle. Filmmusic "wchłonął" dwie bdb strony, ale sam wcale nie zmienił się na lepsze, prócz wspomnianej wyżej masówki recenzji.
Guzik wyszło z tego waszego połączenia, walicie recenzyjną masówkę, mam takie wrażenie, że nawet pan Łach obniżył loty. Na swojej stronie recenzje miał świetne, a tutaj jakby się coś nie zazębiało.
Nie wiem, może się mylę, ale miało być tak pięknie a jest tak jak zwykle. Filmmusic "wchłonął" dwie bdb strony, ale sam wcale nie zmienił się na lepsze, prócz wspomnianej wyżej masówki recenzji.
- Thedues
- Site Admin
- Kontakt:
Masz racje Balcarku, strona nie oferuje za dużo rozrywki. To fakt... bezsprzeczny... Z forum juz sie pogodziliśmy... z resztą po zmianie grafiki strony przeżyje ono mały rekonesans i dużo zmian aby uściślić-zawęzić tematy, które zostały wprowadzone przeze mnie a niestety nie sprawdziły się tak jakbym chciał.
Co do kolegów redakcyjnych to wcale oni nie obniżają poprzeczki, nie rozumiem tej fali krytyki skierowanej do nas... To tak jakbyśmy kogoś w kajdankach do redakcji zaprowadzili i kazali pisać pod przymusem:/ Nowi koledzy podjęli decyzje samodzielnie i wykazali chęć współpracy z nami aby stworzyć coś wielkiego. Dajcie nam odrobinę czasu a myślę, że niedługo zaczniemy spłacać nadwyrężony kredyt zaufania jakim nas darzyliście i darzycie w dalszym ciągu.
Dziękuję za przypomnienie odnośnie sondy już aktualnie jest zmieniona i można zaczynać głosować.
Jeżeli masz/macie propozycje aby i one zawitały na portalu to proszę o takowe, przemyśli się je i spróbuje jak najszybciej wdrożyć w życie na stronie.
Pozdrawiam
Co do kolegów redakcyjnych to wcale oni nie obniżają poprzeczki, nie rozumiem tej fali krytyki skierowanej do nas... To tak jakbyśmy kogoś w kajdankach do redakcji zaprowadzili i kazali pisać pod przymusem:/ Nowi koledzy podjęli decyzje samodzielnie i wykazali chęć współpracy z nami aby stworzyć coś wielkiego. Dajcie nam odrobinę czasu a myślę, że niedługo zaczniemy spłacać nadwyrężony kredyt zaufania jakim nas darzyliście i darzycie w dalszym ciągu.
Dziękuję za przypomnienie odnośnie sondy już aktualnie jest zmieniona i można zaczynać głosować.
Jeżeli masz/macie propozycje aby i one zawitały na portalu to proszę o takowe, przemyśli się je i spróbuje jak najszybciej wdrożyć w życie na stronie.
Pozdrawiam
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No niestety nawał obowiązków (sesja i sprawy prywatne) przeszkadzał mi i kolegom w proponowaniu czytelnikom większej dozy rozrywki na stronie. Aktualnie przygotowujemy kilka dużych projektów i nie nadążamy ze wszystkim. Jak Thedues wspominał robiona jest grafika i modernizowane są obecne działy, zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym. Cierpliwości i wyrozumiałości... o to tylko prosimy.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Trochę trudno mi się ustosunkować, bo nie padły na mój temat konkrety, no ale zapamiętam, że pojawiły się jakieś uwagi. W sumie po pół roku przerwy (spowodowanej notabene brakiem pomysłów) dopiero się rozkręcam, napisałem ledwie parę recek, więc to może dlatego. Ale wydawało mi się, że Królowa i Dobry Niemiec są niezłe, no trudno, ta pycha twórcy
Co do tej masówki to na razie idzie tego tyle, bo wrzucamy po prostu (w ślimaczym tempie, przyznaję) nasze stare teksty tutaj na serwer; gdy się to skończy, tempo znormalnieje, no chyba że akurat będziemy prowadzić jakąś akcję promocyjną. Na razie więc wszystko jest przejściowe, choć rozumiem, że ta przejściowość trwa może nieco długo i może niecierpliwić. Ale jestem dobrej myśli
[/code]

Co do tej masówki to na razie idzie tego tyle, bo wrzucamy po prostu (w ślimaczym tempie, przyznaję) nasze stare teksty tutaj na serwer; gdy się to skończy, tempo znormalnieje, no chyba że akurat będziemy prowadzić jakąś akcję promocyjną. Na razie więc wszystko jest przejściowe, choć rozumiem, że ta przejściowość trwa może nieco długo i może niecierpliwić. Ale jestem dobrej myśli