Nuda!

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Balcerek
Parkingowy przed studiem nagrań

Nuda!

#1 Post autor: Balcerek » wt sty 30, 2007 20:33 pm

Nudą wieje na tym forum! Czyżby odpływ fanów muzyki filmowej??? :cry:

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#2 Post autor: Paweł Stroiński » sob lut 03, 2007 18:42 pm

Myślę, że ludzie po prostu wolą komentować recenzje, a dawno nie było dobrego tematu... Może czas go stworzyć :)

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#3 Post autor: Koper » wt lut 06, 2007 19:24 pm

No to... jakieś pomysły? :D

Balcerek
Parkingowy przed studiem nagrań

#4 Post autor: Balcerek » wt lut 27, 2007 21:11 pm

Niby więcej redaktorów ma ta strona, a bida z nędzą tutaj. Jedna sonda od długiego czasu. Dlaczego żadnych zmian w tej materii??? Jak długo można się opierać na "wielkim" wydarzeniu jakim było połączenie trzech stron w jedną.

Guzik wyszło z tego waszego połączenia, walicie recenzyjną masówkę, mam takie wrażenie, że nawet pan Łach obniżył loty. Na swojej stronie recenzje miał świetne, a tutaj jakby się coś nie zazębiało.

Nie wiem, może się mylę, ale miało być tak pięknie a jest tak jak zwykle. Filmmusic "wchłonął" dwie bdb strony, ale sam wcale nie zmienił się na lepsze, prócz wspomnianej wyżej masówki recenzji.

Awatar użytkownika
Thedues
Site Admin
Kontakt:

#5 Post autor: Thedues » śr lut 28, 2007 13:54 pm

Masz racje Balcarku, strona nie oferuje za dużo rozrywki. To fakt... bezsprzeczny... Z forum juz sie pogodziliśmy... z resztą po zmianie grafiki strony przeżyje ono mały rekonesans i dużo zmian aby uściślić-zawęzić tematy, które zostały wprowadzone przeze mnie a niestety nie sprawdziły się tak jakbym chciał.

Co do kolegów redakcyjnych to wcale oni nie obniżają poprzeczki, nie rozumiem tej fali krytyki skierowanej do nas... To tak jakbyśmy kogoś w kajdankach do redakcji zaprowadzili i kazali pisać pod przymusem:/ Nowi koledzy podjęli decyzje samodzielnie i wykazali chęć współpracy z nami aby stworzyć coś wielkiego. Dajcie nam odrobinę czasu a myślę, że niedługo zaczniemy spłacać nadwyrężony kredyt zaufania jakim nas darzyliście i darzycie w dalszym ciągu.

Dziękuję za przypomnienie odnośnie sondy już aktualnie jest zmieniona i można zaczynać głosować.

Jeżeli masz/macie propozycje aby i one zawitały na portalu to proszę o takowe, przemyśli się je i spróbuje jak najszybciej wdrożyć w życie na stronie.

Pozdrawiam
psychiczny redaktor & admin portalu filmmusic.pl

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#6 Post autor: Ghostek » czw mar 01, 2007 17:28 pm

No niestety nawał obowiązków (sesja i sprawy prywatne) przeszkadzał mi i kolegom w proponowaniu czytelnikom większej dozy rozrywki na stronie. Aktualnie przygotowujemy kilka dużych projektów i nie nadążamy ze wszystkim. Jak Thedues wspominał robiona jest grafika i modernizowane są obecne działy, zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym. Cierpliwości i wyrozumiałości... o to tylko prosimy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek Łach
+ Jerry Goldsmith +

#7 Post autor: Marek Łach » pt mar 02, 2007 00:08 am

Trochę trudno mi się ustosunkować, bo nie padły na mój temat konkrety, no ale zapamiętam, że pojawiły się jakieś uwagi. W sumie po pół roku przerwy (spowodowanej notabene brakiem pomysłów) dopiero się rozkręcam, napisałem ledwie parę recek, więc to może dlatego. Ale wydawało mi się, że Królowa i Dobry Niemiec są niezłe, no trudno, ta pycha twórcy :wink:

Co do tej masówki to na razie idzie tego tyle, bo wrzucamy po prostu (w ślimaczym tempie, przyznaję) nasze stare teksty tutaj na serwer; gdy się to skończy, tempo znormalnieje, no chyba że akurat będziemy prowadzić jakąś akcję promocyjną. Na razie więc wszystko jest przejściowe, choć rozumiem, że ta przejściowość trwa może nieco długo i może niecierpliwić. Ale jestem dobrej myśli :) [/code]

ODPOWIEDZ