Odrzucone ilustracje
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Odrzucone ilustracje
To Mefisto Disney/Marvel właśnie dodało Ci kolejny przykład do listy. W sumie mógłbyś zrobić też temat o filmach gdzie na miejsce kompozytora wskoczył Lorne Balfe 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem, czy już było tutaj wspomniane i też nie wiem ile muzyki zostało napisane, ale czy Jóhann Jóhannsson nie miał komponować do "Mother" Aranofsky'ego? A w ostateczności w ogóle zrezygnowano ze ścieżki dźwiękowej.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Było o tym w jego temacie, napisał całą ścieżkę. Menedżer Jóhannssona spekulował, że może kiedyś wydadzą.
Ostatnio zmieniony wt kwie 07, 2020 19:22 pm przez dougan, łącznie zmieniany 1 raz.
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Pewnie wydadzą, szkoda zmarnować materiału. W ogóle Johann jest wyjątkowo aktywny jak na swój obecny status.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dokładniej to było tak, że Jóhannsson napisał całą ścieżkę i ją zmontowali pod film. Po pierwszym obejrzeniu całości sam Jóhann zasugerował Aronofsky'emu "ej, słuchaj, w sumie to ten film by zyskał, jakby w ogóle nie było muzyki". Aronofsky mówił o tym wielokrotnie i był przy okazji na tyle zachwycony muzyką oraz postawą kompozytora, że chciał tę muzykę wydać. Jóhannsson bodajże rozważał przekomponowanie tego też jako opery, ale prawdopodobnie nie zdążył. Teraz temat ucichł, ale na pewno jest co wydać.Wawrzyniec pisze: ↑wt kwie 07, 2020 17:45 pmNie wiem, czy już było tutaj wspomniane i też nie wiem ile muzyki zostało napisane, ale czy Jóhann Jóhannsson nie miał komponować do "Mother" Aranofsky'ego? A w ostateczności w ogóle zrezygnowano ze ścieżki dźwiękowej.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.