David Arnold - The Tiger Who Came To Tea (2019)
Re: David Arnold - The Tiger Who Came To Tea (2019)
Jezuśku to chyba najfajniejsza i najradośniejsza muzyka filmowa w tym roku, kapitalny jazz na duży skład, pełny ciepła i humoru, róznorodności, coś jak te najciekawsze fragmenty Azjatów Briana Tylera.
Piosenka też radosna, chwytliwa i wokal Robbiego idealnie do niej pasuje..
Arnold znów to zrobił ! Zajebiste jest to, jaką radość dają mu kolejne projekty, które sobie sam wybiera z absolutną swobodą twórczą. Słuchając takich Good Omens czy Tygryska kompletnie nie żałuję, że go nie ma w mainstreamie od lat.
Piosenka też radosna, chwytliwa i wokal Robbiego idealnie do niej pasuje..
Arnold znów to zrobił ! Zajebiste jest to, jaką radość dają mu kolejne projekty, które sobie sam wybiera z absolutną swobodą twórczą. Słuchając takich Good Omens czy Tygryska kompletnie nie żałuję, że go nie ma w mainstreamie od lat.
#FUCKVINYL
Nie słuchałem jeszcze, być może to fajna muzyka, ale z opiniami Adama o scorach Arnolda to jak z opiniami Lisa o nowych SW - z góry wiadomo, czy się będzie podobało, czy nie. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tylko właśnie Adam tu nie przesadza. Rzeczywiście David Arnold napisał chyba najradośniejszy i najbardziej pozytywny score roku.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja tam się z Adamem zgodzę ale to jest za krótkie, żeby to brać za pełną cenę, ponad 50 zł.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Za rok będzie na wyprzedazach za polowe ceny, nikt nie karze od razu kupować 

#FUCKVINYL
Wow, Arni tu też sporo solówek miał
Pięknie wydana płyta graficznie jak okładka, książeczka ma kilka stron w tym duży tekst od Arniego, i jeszcze większy od reżysera.

#FUCKVINYL
już dziś wieczorem

#FUCKVINYL
Możliwe, że CD zostało anulowane i został sam CD-R z USA, bo mieli mi wysłać 20.12, a do dziś cisza, nawet nie dostałem infa, że sorry za opóźnienie, tylko zamówienie wisi z tamtą datą wysyłki
Cóż, przyzwyczaiłem się do takich sytuacji z płytami Sony od dwóch lat, których wydania co chwilę są odwoływane, więc czekamy dalej, nie pali się 

#FUCKVINYL
Nie wiem czym tu się zachwycać, ot taka sympatyczna błyskotka, która wylatuje z głowy równie szybko, co wlatuje, no ale nie ma się co dziwić, skoro średnia na 1 track nie wynosi minuty, bez bajki nawet nie ma jak tego docenić.
cieszy, że kilku userów tu wrzuciło ten score do swoich topów 

#FUCKVINYL