https://forum.filmmusic.pl/viewtopic.ph ... 26#p304826
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Thx, podtrzymuje i polecam Prage ! U nas za to Powell na pewno dostanie większy skład na scenie
BTW, chyba nie będzie w tym roku festiwalu u nich, bo mamy styczeń a tu zero infa, a zawsze był ok lutego
Pewnie postanowili rozbić na cały rok - stąd te koncerty Star Wars i Pottera Vol.2 już ogłoszone na póxniejsze msc.
BTW, chyba nie będzie w tym roku festiwalu u nich, bo mamy styczeń a tu zero infa, a zawsze był ok lutego
NO CD = NO SALE
w Marcu we Francji monograficzny koncert Goldsmitha, produkuje Townson. Szczegóły chyba za tydzień jak ruszy ze stroną swojej firmy.
NO CD = NO SALE
Hisaishi wystąpi w Brukseli w tym roku. Szczegóły ponoć soon. Sztokholm zapowiedziany wcześniej już chyba wyprzedany.
NO CD = NO SALE
Kiedy?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
to na razie plota, ale z dobrego źródła. ewidentnie Dżo się spodobała EU, bo coraz więcej koncertów.
koncert Jerry'ego natomiast potwierdzony, bo wczoraj o tym naczelny SoundtrackFest napisał.
NO CD = NO SALE
A, myślałem, że jakiś festiwal czy coś.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
News z dziś:
Dear friends and fans, we are very sorry to inform you that due to serious reasons, we have to postpone upcoming 9th edition of the Film Music Prague Festival. New date will be announced during January. Thank you for your understanding and we hope for your ongoing support.
Dear friends and fans, we are very sorry to inform you that due to serious reasons, we have to postpone upcoming 9th edition of the Film Music Prague Festival. New date will be announced during January. Thank you for your understanding and we hope for your ongoing support.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
"Z powodu poważnych powodów" <3
jak tam jakieś ploteczki o Williamsie w Wiedniu już są ? W Londynie był już prawie tydzień przed koncertem, więc pewnie w Wiedniu już jest albo się zbiera, o ile w ogóle 
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie chcę żadnych ploteczek, nic słyszeć, poza tym że zdrowo dotarł i niechaj duchy kompozytorów, które nawiedziły to miasto, dadzą mu dodatkowej siły.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no więc o tę jedną ploteczkę mi chodziWawrzyniec pisze: ↑pn sty 13, 2020 01:28 amNie chcę żadnych ploteczek, nic słyszeć, poza tym że zdrowo dotarł
NO CD = NO SALE
-
Sławomir Ruczkowski
- Parkingowy przed studiem nagrań
Kto z forumowiczów będzie w sobotę w Wiedniu na koncercie? Jest jakieś ewentualne spotkanko, czy coś w tym stylu?
Nie widziałem żadnej informacji o możliwym spotkaniu Williamsa z publicznością poza samymi koncertami - jest w ogóle sens dźwigać jakieś płyty ze sobą czy raczej bez szans na zdobycie podpisu legendy ? Jak myślicie?