Mefisto pisze:no jak wy świata nie widzicie poza emulami, to się nie dziwię
widzę, że najłatwiej jest drwić i tyle
No cóż;) niektórzy idą za rozwojem techniki niektórz wręcz przeciwnie;)
Tomek pisze:Dokładnie. Najłatwiej być sarkastycznym i mieć milion plików na dysku...
Oj nie rób z siebie aniołka;)
Tomek pisze:Mariusz wybacz ale uprawiasz filozofię do zupełnie przyziemnych i błahostkowych rzeczy. Nie lubię się wtrącać w cudze spory, ale skoro ktoś prosi o pomoc to albo mu się ją oferuje albo nie, tylko po co ten dziecinne pseudo-komentarze...
Zaoferowaliśmy tylko źródła z jakich może użytkownik skorzystać. Jeżeli mu nie pasuje, to przperaszam, ale najwidoczniej może szczęścia szukać gdzie indziej. My mu niestety nie pomożemy.
Mefisto pisze:wcale nie krytykuję, po prostu ich nie używam - moja sprawa dlaczego
Twoja strata ja płakać nie będe;)
Mefisto pisze:to jest forum o muzyce filmowej, więc spodziewam się, że dając taką informację ktoś przeczyta, ewentualnie jak będzie miał ochotę to da mi znać (właśnie na priva - ja nie zamierzam wysyłać pw do każdego użytkownika na forum), że ma i ewentualnie pomoże.
Ale co ma Ci przesłać to co on sciągnał?!?!
Bo Ciebie się nie chce za przeproszeniem ruszyć tyłka;)??
Mariusz Tomaszewski pisze:Tobie się nie chce wysyłać, ale mnie się ma chcieć? Nie miałem na myśli pm na forum. Każdy ma do każdego numer gadu (a jesli nie ma, to żadną sztuką jest zdobycie takowego), więc co za problem spytać się na gadu? Tylko proszę, nie wyjeżdżaj mi z tym, że w ten sposób mogłeś się zwrócić z prośbą do każdego i w ogóle... Bo jeszcze raz piszę, forum nie jest do załatwiania takich spraw.
Dokładnie Mario o to mi chodzi;), ale ludzie chcą, aby wszystko im podać na tacy;) może z jakimś linkiem wystrzelić, żeby można było od razu pobrać:D
Mariusz Tomaszewski pisze:Czy ja tobie czy komukolwiek innemu ze środowiska czegoś odmówiłem na slsk? Proszę, pomyśl następnym razem, zanim coś napiszesz.
Dokładnie Tomku, zamieniłeś się w działacza z samoobrony czy cuś...??
a To że środowisko jest toksyczne wiadomo od dawna, ale niektórych nie można przekonać... Bo niestety ślepo patrzą w swoje ideały;)
P.S do Pana Mefisto;) skąd pan ma w takim razie wydanie expanded, róznych scieżek, które ukazują się na muzykafilmowa.pl??? Czyżby pan zakupił owe scieżki?!?!? Jeśli tak to poprosze o linka do nich bo sam jestem zainteresowany;)