THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: THOMAS NEWMAN - James Bond: SPECTRE (2015)
Ja coś czuję, że żałoba po Paulu Walkerze może bardziej wpłynąć na Furious 7. Przy czym gdyż nawet nie wiem, czy jak wygra piosenka z Bonda, to Oscara otrzymuje Smith, czy ktoś inny jest autorem tej piosenki?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:Przy czym gdyż nawet nie wiem, czy jak wygra piosenka z Bonda, to Oscara otrzymuje Smith, czy ktoś inny jest autorem tej piosenki?
Sam Smith i Jimmy Napes.
plotki tuż przed premierą, o tym że Radiohead zrobiło song do Spectre, okazały się prawdą
kawałek im odrzucili (nie dziwię się
), dziś go opublikowali, straszny szit - https://soundcloud.com/radiohead/spectre

NO CD = NO SALE
Ciekawostka. Wokal słaby. Piosenka strasznie miałka. W porównaniu do krytykowanej piosenki Sama Smitha to jak niebo i ziemia. Choć muszę przyznać, że słychać trochę w radiohead inspirację bondem, choć tak delikatną, że praktycznie niewyczuwalną.
Taka sama gejowizna, co ostateczny shit. Eh, gdzie się podziały czasy Toma Jonesa?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ludzie, 29 stron o score, z którego po seansie filmu pamięta się tylko aranże starego tematu 007?? Dokąd ten świat zmierza? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Njuman panie... podziękuj Mefiemu, przeca to jego bóg 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No nie do końca. Gdyż pamięta się sceny z Rzymu, czy chociażby wspominany przeze mnie motyw:Koper pisze:Ludzie, 29 stron o score, z którego po seansie filmu pamięta się tylko aranże starego tematu 007?? Dokąd ten świat zmierza?
No wiesz ten: ""BA! BA! BA! BA! BA! BA! BA! BA-BUUCH!" :
https://www.youtube.com/watch?v=UoRbKBBF9TY
Wiem, że ten motyw to powtórka ze Skyfall, ale bardzo go lubię i bardzo mi się podoba jego użycie. Ja jestem w mniejszości, którym się Spectre, film i score podoba.
sam założyłeś ten temat, ja tu mam może z 5 postów na krzyżAdam pisze:Njuman panie... podziękuj Mefiemu, przeca to jego bóg
drugi score roku dlatego założyłem temat 

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
w kolejności wydania? czy w kategorii "przereklamowany"?Adam pisze:drugi score roku

Niezłe, ale bez przesady, nie gorszy action-score kiedyś Arnold do "Hot Fuzz" wysmażył a to przecież parodia była i nikt się tym nie ekscytuje jakoś.Wawrzyniec pisze:No nie do końca. Gdyż pamięta się sceny z Rzymu, czy chociażby wspominany przeze mnie motyw:
No wiesz ten: ""BA! BA! BA! BA! BA! BA! BA! BA-BUUCH!" :
https://www.youtube.com/watch?v=UoRbKBBF9TY
Wiem, że ten motyw to powtórka ze Skyfall, ale bardzo go lubię i bardzo mi się podoba jego użycie. Ja jestem w mniejszości, którym się Spectre, film i score podoba.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie znacie się. Newman at his best po Skyfall.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper pisze:Ludzie, 29 stron o score, z którego po seansie filmu pamięta się tylko aranże starego tematu 007?? Dokąd ten świat zmierza?
Adam pisze:Njuman panie... podziękuj Mefiemu, przeca to jego bóg
Adam pisze:drugi score roku dlatego założyłem temat
Adam pisze:nie znacie się. Newman at his best po Skyfall.

kto by słuchał narzekania Kopra który narzeka na wszystko 
Spectre to score roku gdyby nie Star Warsy. Tyle.

Spectre to score roku gdyby nie Star Warsy. Tyle.
NO CD = NO SALE