HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Aaaa ok, przepraszam. Niedopatrzenie.Adam pisze:nie zrozumiałeśmiałem na boxie bezpośrednio naklejone, pod folią. stąd me obawy
aaa do tego na tym filmiku na yt jest unboxing interstellar i jest tekturowa kartka, która też może być po francusku, a nie chcę tak
oczywiście jeśli one będą na folii to mnie to wali
Jako, że chwilowo wątek Zimmera stał się zagłębiem skarpetowych szafiarzy (

(Jeśli były wcześniej to z góry sorry za zawracanie gitary):
Pierwszy to oficjalny klip z kanału Warnera: https://www.youtube.com/watch?v=IIFd8NPCj-E
A tu nagranie spod pachy sceny dokowania LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=ZdcRT4jxSDE

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie będzie.Adam pisze:pytanie czy nie będzie miało na folii jakichś narodowych naklejek z tekstem po francusku

Życzę wszystkim wesołych świąt!!!

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie, spokojnie na razie jeszcze rodzinnie i intensywnie spędzałem święta, więc nie miałem okazji zrobić zdjęć, ale je zrobię.
Ale jakby co w międzyczasie to zapraszam serdecznie do zapoznania się z moim tekstem o "Interstellar", gdzie naturalnie dużo poświęcam Zimmerowi i roli jego muzyki. Nie musicie się zgadzać, ale liczę na Waszą życzliwość, gdyż sporo serca w niego włożyłem
http://film.org.pl/a/analiza/dlaczego-i ... yka-63530/
Ale jakby co w międzyczasie to zapraszam serdecznie do zapoznania się z moim tekstem o "Interstellar", gdzie naturalnie dużo poświęcam Zimmerowi i roli jego muzyki. Nie musicie się zgadzać, ale liczę na Waszą życzliwość, gdyż sporo serca w niego włożyłem

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wawrzek, sadomasochista, sam proponuje by się z niego napieprzać

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
He he w życiu nie powierzyłbym naszemu rządowi zrobić jakiegoś VinylRip'a 11kHz częstotliwość próbkowania i oni chcą szukać niuansów rozmów. Audiofile 

Ciekawe jak będzie brzmiał vinylrip z Interstellar - jak ktoś wpadnie na pomysł żeby go zrobić. Z The Dark Knight Rises brzmi nieźle. Oczywiście jakby to chciał zrobić ktoś z rządu to niech pamięta, że 24bit/96kHz 

z całym szacunkiem Wawrzyniec - grubo Cie tam punktują... nie przeczytałem i przeczytam dopiero w weekend bo za długie, ale nasuwa się pytanie czy wystarczy zerknąć na komentarze by wiedzieć że powtórzyłeś tam to, co tu na forum pisałeś sto razy nt.Wawrzyniec pisze:Spokojnie, spokojnie na razie jeszcze rodzinnie i intensywnie spędzałem święta, więc nie miałem okazji zrobić zdjęć, ale je zrobię.
szacun za tak ogromny tekst i chęci, nie oceniam tekstu, że Ci się chciało

#FUCKVINYL
Wątpiłeś w to?Adam pisze:ale nasuwa się pytanie czy wystarczy zerknąć na komentarze by wiedzieć że powtórzyłeś tam to, co tu na forum pisałeś sto razy nt.

wątpiłem dopóki nie przeczytałem jak go tam punktują po kolei.. troszkę pośmiewisko się z tego tekstu i autora tam robi...
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten film polaryzuje i to dobrze. Jedyne co zauważyłem, że jak komuś ten film się nie spodobał to od razu musi wyrażać to z niesamowitą agresją. Dlatego też mocnymi i w dużej mierze hejterskimi komentarzami się nie przejmuję. Bardziej się np. przejąłem opinią Babucha, gdyż na swoim blogu profesjonalnie i merytorycznie podszedł do tematu. Nie zgodziłem się z nim, ale uszanowałem jego opinię.Adam pisze:z całym szacunkiem Wawrzyniec - grubo Cie tam punktują... nie przeczytałem i przeczytam dopiero w weekend bo za długie, ale nasuwa się pytanie czy wystarczy zerknąć na komentarze by wiedzieć że powtórzyłeś tam to, co tu na forum pisałeś sto razy nt.
szacun za tak ogromny tekst i chęci, nie oceniam tekstu, że Ci się chciałotylko czy to było Ci potrzebne... ?
Plus teoretycznie tekst otrzymał też ponad 70 lajków na Facebooku (nie na moim profilu, gdyż tam nieliczni zalajkowali i dziękuję im za to) na profilu KMF. A więc zawsze można pisać, że szklanka jest do połowy pusta, lub do połowy pełna.
Niestety sam tytuł to już dodany od redakcji, ale nie zamierzam tutaj jakoś protestować. W sumie sam tekst sporo czekał, tylko skończyłem go niestety w grudniu, kiedy Interstellar schodził z ekranów i potem trochę sobie poleżał. I cieszę się, że się ukazał, nie ważne jaki jest odzew.Mefisto pisze:Swoją drogą artykuł ma błędny tytuł, bo nijak ma się do jego zawartości.
Ja się swojej opinii i moich odczuć nie wstydzę i film ten zasługuje na pozytywne, może i nawet hyper fanowskie opinie. Tez jako dobrą równowagę dla wszelakich hejterów i hejterstwa.
Plus wierzę, że Zimmerowi i Nolanowi ten tekst by się spodobał.