Kenji Kawai - Border

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

Re: Kenji Kawai - Border

#16 Post autor: Koper » śr paź 29, 2014 19:56 pm

Jak jedna jak ten kompozytor to już są dwie osoby: Komasa i Łazarkiewicz. Z Templarem to już trójkącik by był. :D

A tak na serio, to ja nie mam pojęcia, co się z nim dzieje. Może na wakacje poleciał gdzieś. :)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#17 Post autor: Adam » śr paź 29, 2014 19:57 pm

a Polska jakis meczy nie gra? ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#18 Post autor: Koper » śr paź 29, 2014 20:00 pm

Chyba w warcaby z Eskimosami i Templar psim zaprzęgiem zmierza na stadion na Grenlandii :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#19 Post autor: Wawrzyniec » śr paź 29, 2014 23:16 pm

Koper pisze:A tak na serio, to ja nie mam pojęcia, co się z nim dzieje. Może na wakacje poleciał gdzieś. :)
To bardzo miło, że tak się przejmujecie nieobecnością Templara. Mnie ona też niepokoi. I szkoda tylko, że tak się nie przejmowaliście, kiedy ja zniknąłem. :roll:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#20 Post autor: Templar » czw paź 30, 2014 13:51 pm

O proszę, a myślałem, że nikt się nie przejął moją nieobecnością :P :mrgreen: A tak w ogóle to ja Łazarkiewicza za bardzo nie lubię, jak coś wyjdzie to z ciekawości pewnie przesłucham (jak większość polskich score'ów), ale z jego wydanych płyt to tylko Ekipę lubię i tyle. Jakby w temacie było Dębski, Chajdecki albo Lorenc to wtedy byłbym bardzo zainteresowany :P

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#21 Post autor: Koper » czw paź 30, 2014 16:56 pm

Widzicie, wystarczyło że napisałem "Łazarkiewicz" a ten od razu wyskoczył z niebytu. :mrgreen:

ODPOWIEDZ