Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
3 lub 4 tydzień maja. takie mam info ale dokładnego dnia nie mam.
#FUCKVINYL
ale takie daty i tak są o dupe potłuc bo potem idziesz do sklepu i Ci mówią - taa ale jeszcze dostawa nie przyszła, albo empik dostał 1 partię na wyłączność itd. zawsze parę dni obsuwy sobie załóż.
#FUCKVINYL
Godzilla to duży tytuł, więc raczej przyjdzie na czas, poza tym można sobie wcześniej zamówić na empik.com
Wtedy idzie oddzielnym kanałem i masz w dupie dostawy.

Gdyby nie było na okładce tej wielkiej ramki o Desplacie, to można by tak mówić.kiedyśgrześ pisze:no mam nadzieję, dla samej okładki warto łyknąć
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale tę wielką ramkę o Desplacie to chyba można odkleić?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Na okładkach amerykańskich na okładce jest ta czerwona rameczka jakby to miało być wydrukowane, ale na stronie Watertowera jest już bez, podobnie jak w sklepach europejskich. Więc albo będzie naklejka na folii, którą i tak się zrywa, albo będzie naklejka na pudełku. Wątpię żeby było wydrukowane.
PS. Wygląda na to, że premiera w Niemczech 9 maja!!! http://www.amazon.de/Godzilla-Ost-Despl ... 00JL0B0Q8/
PS. Wygląda na to, że premiera w Niemczech 9 maja!!! http://www.amazon.de/Godzilla-Ost-Despl ... 00JL0B0Q8/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ma jakiś związek ze mną?hp_gof pisze:PS. Wygląda na to, że premiera w Niemczech 9 maja!!! http://www.amazon.de/Godzilla-Ost-Despl ... 00JL0B0Q8/

Nie ma, po prostu jeśli nie wycieknie wcześniej, to pojawi się oficjalnie wcześniej
GBH było na spotify dostępne w dniu niemieckiej premiery, która była najwcześniej. A Ty zrób z tym, co chcesz 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja raczej do kina nie będę się wybierał. Ale soundtrack pewnie przesłucham. I jakby co niedawno nadrobiłem pewne desplatowskie zaległości. 

Ja to liczę, że premiera w Australii będzie 9 maja, wtedy już u nas w czwartek po południu będzie do pobrania 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ciekawe czy Turek zarezerwował już bilety lotnicze do Australii?
W ogóle będzie się tutaj działo wraz z premierą filmu i soundtracku. Intrygujące co tylko powiedzą forumowicze preferujący ambitniejsze projekty i mający swoje problemy z komercją i typowymi blockbusterami? 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Pewnie to samo, co przy Potterach.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale przy Potterach recenzował jeszcze Babuch. Bardzo mi go brakuje.