Nie wiem co to...Wawrzyniec pisze: Dziękuję bardzo. Postaram się obczaić. Czy klimatem to ma być coś a la "Host" jeśli można spytać i tak porównać?
Czego ostatnio słuchaliście?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Marek Łach pisze:Nie wiem co to...Wawrzyniec pisze: Dziękuję bardzo. Postaram się obczaić. Czy klimatem to ma być coś a la "Host" jeśli można spytać i tak porównać?

Nie, ty na pewno wiesz co to jest "The Host" inaczej "Gwoemul". Nie wierzę?! Przecież Ty, który potrafiłeś z Koperem przez kilkanaście stron dywagować nad "District 9" miałbyś nie znać "The Host", najsłynniejszego koreańskiego potwora. Nie możliwe.

http://www.imdb.com/title/tt0468492/
Oto on:

Koniec zdania wtrąconego

P.S. A w ogóle nikt nie komentuje i nie chwali tego co słucham?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Świetny = 4.Mystery Man pisze:Bruno Coulais
Brendan et le Secret de Kells - 4.0/5.0
Świetny, różnorodny score, pełny folkloru ze średniowiecznym zacięciem.

3.5/5 to tak jakoś niespecjalnie ją doceniłeś..Himalaya 3.5/5.0
Muzyka jedyna w swoim rodzaju, trochę nie moje klimaty, ale w pełni doceniam tą pracę

Tyle peanów i tylko 4.5?James Horner - House Of Cards - 4.5/5.0
Piękna, magiczna muzyka. Nic tylko słuchać, słuchać i słuchać.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ano myślałem, że Ty gustujesz w takich bardziej niekonwencjonalnych filmach z pograniczy fantastyki i horroru, więc i "The Host" sądziłem, że znasz. Dobrze życzę miłego oglądania i kończę ten temat.Marek Łach pisze:No nie wiemAle to jest z tego co widzę jakiś monster movie? Co ma wspólnego z Dystryktem?
A teraz ważniejsza sprawa:
To przy tym co się ostatnio słuchało należy dawać oceny

Host to przyjemne, dość nietypowe kino, które należy traktować trochę z przymrużeniem oka, jakbym już do czegoś porównywał to właśnie do D9.Wawrzyniec pisze:Ano myślałem, że Ty gustujesz w takich bardziej niekonwencjonalnych filmach z pograniczy fantastyki i horroru, więc i "The Host" sądziłem, że znasz. Dobrze życzę miłego oglądania i kończę ten temat.
Zależy od Ciebie, mnie rajcują oceny, więc swoje dałem. Tylko uważaj, żeby i do Ciebie Bucholc się nie nie przypieprzyłWawrzyniec pisze: To przy tym co się ostatnio słuchało należy dawać ocenyOj, to ja muszę poprawić to co ostatnio słuchałem i wedle odpowiedniej skali ocenić.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A w sumie nie miałbym nic przeciwko, gdyż jak na razie to widzę, że to co ja słucham jest dla wielu mało interesująceMystery Man pisze:Zależy od Ciebie, mnie rajcują oceny, więc swoje dałem. Tylko uważaj, żeby i do Ciebie Bucholc się nie nie przypieprzył

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Wawrzyniec, kolego, czy to ważne co inni sądzą o muzyce, której słuchasz?To Tobie ma ona sprawiać przyjemność, dla Ciebie ma być interesująca. "De gustibus non est disputandum" dlatego też jednemu będzie się podobała córka, drugiemu teściowa. Jedni na sam dźwięk słowa Goldsmith, czy inny Williams będą dostawali orgazmu, a dla innych będzie to "wyjec"(przytaczam słowa mojej małżonki):)
Wyjce, których ostatnio słuchałem:
"30 days of night" - Brian REITZELL
"The Land Girls"- Brain LOCK
"Carla's song" - G. FENTON
"Effi Briest" -Johan SODERQVIST
"Let the right one in" -Johan SODERQVIST
Wyjce, których ostatnio słuchałem:
"30 days of night" - Brian REITZELL
"The Land Girls"- Brain LOCK
"Carla's song" - G. FENTON
"Effi Briest" -Johan SODERQVIST
"Let the right one in" -Johan SODERQVIST
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ghost Writer - Alexandre Desplat
Season Of The Witch - Atli Orvarsson
Lady In The Water - JHN
King Kong - JNH
Blood Diamond - JNH

Ghost Writer - Alexandre Desplat
Season Of The Witch - Atli Orvarsson
Lady In The Water - JHN
King Kong - JNH
Blood Diamond - JNH

Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 16:24 pm przez Ele, łącznie zmieniany 1 raz.