1% podatku a muzyka filmowa
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
1% podatku a muzyka filmowa
Panie i Panowie. Zapewne wielu z Was zastanawia się na co oddać swój 1% podatku. Przyznam się że i ja mam z tym problem. Nie chce wspierać jakichś głodujących dzieci, bo wszyscy je wspierają. Wolałbym dotować moimi marnymi groszami kulturę. Pytanie jest teraz następujące. Czy zna ktoś organizację która wspiera muzykę filmową? Cz taka organizacja pożytku publicznego istnieje? Za wszelkie info byłbym wdzięczny, bo jak nie to najwyżej znów przekażę na wikipedię....
Why So Serious !?
http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=37407
Niestety nie ma nr KRS a stowarzyszenie powstało w 98 r,więc nie wiem czy aktualne.Ale to jest pomysł-należy założyć stowarzyszenie:)
Niestety nie ma nr KRS a stowarzyszenie powstało w 98 r,więc nie wiem czy aktualne.Ale to jest pomysł-należy założyć stowarzyszenie:)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jestem za. Ja już i tak sam wspieram kulturę np. kupując płyty. Chętnie też bym się wybrał na jakiś koncert..Tomasz Goska pisze:Możemy takową stworzyć

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakbym Ci wyliczył, ile by mi płyt wyszło za ten cały wyjazd to byś tak nie pisał...
Zresztą nie mogę przyjechać, bo mam pewne zobowiązania.

Ostatnio zmieniony czw mar 18, 2010 18:17 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- wampirzlasu
- Parkingowy przed studiem nagrań
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale jak się dzielimy kasą?wampirzlasu pisze:No Panowie i Panie poważnie moglibyśmy coś takiego stworzyć:)
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Koper pisze:Cholerni oftopiarze. Wstydźcie się!!! Babuch, zrób im pranie mózgu, jak i mnie zrobiłeś.
Jakie pranie mózgu???
To że kupiłeś już karnet na kąpiele błotne w źródłach geotermalnych w Toruniu to był przecież Twój wybór Koper,
Twój Wybór (adin, dwa trzy) Twój Wybór (Twoje powieki stają się cięzkie) Twój Wybór (Ojciec Tadeusz Jak Prometeusz) Koper...(a teraz zmienisz sieć, starzy operatorzy nic nie znaczą przy sieci W RODZINIE) Koper... (musisz ją mieć, telefony mają takie wielkie klawisze i za darmo łączą się anteną TV Trwammmm) Koper...
Why So Serious !?