Dexter pisze:ale ten Szósty zmysł to mogli sobie odpuścić, Howard ma masę ciekawszych rzeczy w ofercie)
Ale dlaczego? Score to, przyznaję, nie łatwy na koncert, ale akurat zagrano najlepsze jego minuty (napisy/finał)
Dexter pisze:Bandyty (a konkretniej Tańca Eleny, który miał w dodatku świetnie zmontowane wizualizacje, no i wzbudził zdecydowanie największy entuzjazm wśród publiczności) i Marzyciela.
Niby tak, ale to było łatwe do przewidzenia - Taniec Eleny wyszedł daleko poza filmówkę i kojarzony jest przez nawet laików gatunku. Natomiast mnie jego wykonanie nieco rozczarowało, bo można to byłoby jeszcze rozkręcać, włącznie z udziałem np. klaskającej widowni, a tak nagle się skończyło i pozostał pewien niedosy...
Dexter pisze:ale jakość obrazu pozostawiała sporo do życzenia (na beznadziejne, gorsze od translatora tłumaczenie, nawet nie chce mi się narzekać)
Na Matrixie niestety nie dane mi było być, ale podejrzewam, że to było to samo absurdalne tłumaczenie co z wydnia DVD - czyli Switch to Obojnia, a Trinity to Trójca, tak?

A obraz miał być ponoć w HD?
Pytanie skąd masz tą płytę?Łukasz Waligórski pisze: Jednocześnie mam pytanie. Podczas spotkania Abel mówił, że Battle for Terra nie została oficjalnie wydana i istnieje w obrocie nielegalnym. Ja natomiast mam tę płytę, a jako wydawca jest opisany Sound Tracking Club. Ponoć do Limiter Collector's Edition - nr. 30 of 40.
WTF?