Najlepszy score sezonu letniego 2013
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Najlepszy score sezonu letniego 2013
Nie sądzę, by on na MoSa głosował. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
No ja tam Planes i Percy Jackson jeszcze nie słuchałem, ergo do dupy daty tej ankietyMystery pisze:Nie było potrzeby, bo Elysium był ostatnim blockbusterem sezonu letniego

Wszystkie 3 filmy miały premierę tego samego dnia, a Planes uwzględniłem, bo takie World War Z czy White House Down mimo, iż bardziej tu pasowały to jednak siara było je dawaćMefisto pisze:No ja tam Planes i Percy Jackson jeszcze nie słuchałem, ergo do dupy daty tej ankietyMystery pisze:Nie było potrzeby, bo Elysium był ostatnim blockbusterem sezonu letniego

Strasznie krótkie to głosowanie było. Przecież sierpień jeszcze trwa...
Czekam na forumowy top Hisaishiego albo EnniuszaSzczypior pisze:Ale narzekająNo ale w końcu najlepsze topy to ja robię

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Następny....Wraith pisze:Strasznie krótkie to głosowanie było. Przecież sierpień jeszcze trwa...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To straszne i zapewne po ich przesłuchaniu od razu oddałbyś na jedno, albo drugie swój głos.Mefisto pisze:No ja tam Planes i Percy Jackson jeszcze nie słuchałem, ergo do dupy daty tej ankiety

Narzekacie i tyle. I zamiast zastanawiać się kto zagłosował na "Man of Steel", lepiej by zadać pytanie, dlaczego tak mało osób głosowało na "Man of Steel", wszak to kwintesencja blockbusterowości.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Niech sobie będzie kwintesencją blockbusterowości. Głosowanie dotyczyło NAJLEPSZEGO SCORE'U SEZONU LETNIEGO, a nie NAJBARDZIEJ BLOCKBUSTEROWEGO SCORE'U SEZONU LETNIEGO
Lud przemówił i tak się składa, że lud ma rację 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bo to słaba muzyka jest.Wawrzyniec pisze:Narzekacie i tyle. I zamiast zastanawiać się kto zagłosował na "Man of Steel", lepiej by zadać pytanie, dlaczego tak mało osób głosowało na "Man of Steel", wszak to kwintesencja blockbusterowości.
Fe.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To nie ma nic do rzeczy - chciałbym mieć po prostu możliwość opcji. A tak... w ogóle nie zdążyłem zagłosowaćWawrzyniec pisze:To straszne i zapewne po ich przesłuchaniu od razu oddałbyś na jedno, albo drugie swój głos.

sezon letni trwa zgodnie z kalendarzem. a lato się nie nie skończyło. wiec Mefi ma rację 

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Byłem na urlopie, też się nie załapałem. Zagłosowałbym na Star Treka, na drugim miejscu jest u mnie After Earth.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mimo wszystko jednak "After Earth", gdyż JNH?
Sam mówiłeś, że w "Pacific Rim" nawet Ramin dawał radę?

#WinaHansa #IStandByDaenerys