Temat Zoda z HORN OF DOOM nie jara aż tak bardzo?;)Adam pisze:dobra, muszę to napisaćscore jest, jaki jest, każdy widzi, że mistrzunio całościowo nie dał rady, ale qwa przy Terraforming i Flight popuszczam
![]()
![]()
bez kitu co tam się dzieje jak wchodzi bas i perka
To samo jest w Arcade na końcukiedyśgrześ pisze:Dla mnie najfajniejsza perka jest w 10 numerze, przed Zodem
to nie ten sam mix, "puzonów" tam nie słychać albo nie mafilold pisze:To samo jest w Arcade na końcukiedyśgrześ pisze:Dla mnie najfajniejsza perka jest w 10 numerze, przed Zodem
A racja, myślałem, że chodzi o tę "batmanową" perkusję, co sobie cicho w tle przygrywakiedyśgrześ pisze:to nie ten sam mix, "puzonów" tam nie słychać albo nie mafilold pisze:To samo jest w Arcade na końcukiedyśgrześ pisze:Dla mnie najfajniejsza perka jest w 10 numerze, przed Zodem
a poniżej zachęta:moviemusicuk.us pisze:Rating: *
moviemusicuk.us pisze:Buy the Man of Steel soundtrack from the Movie Music UK Store
Jeśli chodzi o zarobioną kasę przez filmy do których skomponował, to w ostatnich 10 latach, praktycznie co roku Hans jest numerem 1 i w jego przypadku bariera 1 mld $ pada za każdym razem i w 2013 powinno być nie inaczej.Agent pisze:Ja bym się śmiał, gdyby się teraz okazało, że konwencja brzmieniowa Zimmera nagle przestała się podobać producentom, bo filmy do których komponuje muzykę przestały dobrze zarabiaća Man of Steel byłby takim "gwoździem do trumny jego kariery"
A czy w zeszłym roku przypadkiem z Silvestrim nie przegrał?;)Mystery pisze: Jeśli chodzi o zarobioną kasę przez filmy do których skomponował, to w ostatnich latach, co roku Hans jest numerem 1 i w tym nie powinno być inaczej.
Śmiałbyś się z czyjejś porażki i czyjegoś wymuszonego końca kariery???Agent pisze:Ja bym się śmiał, gdyby się teraz okazało, że konwencja brzmieniowa Zimmera nagle przestała się podobać producentom, bo filmy do których komponuje muzykę przestały dobrze zarabiaća Man of Steel byłby takim "gwoździem do trumny jego kariery"
A to już jest inna kwestia. Niedawno chyba zresztą była taka lista na przestrzeni ostatnich 10 lat i Zimmer jest absolutnie liderem. Jego pozycja jest bezpieczna, przykro mi.Mystery pisze:Jeśli chodzi o zarobioną kasę przez filmy do których skomponował, to w ostatnich latach, co roku Hans jest numerem 1 i w tym nie powinno być inaczej.