Wyczekiwane score'y
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety, ale ten temat nagle ruszył. Dobra nie będę się wypowiadał co do każdego newsa, gdyż wątpię, abyście byli ciekawi co mam do napisania.
Stwierdzam tylko i przypomnę, że jako mamy rok 2010, a to jest post odnoszący się głównie do roku 2010, to wspomnę o pewnym projekcie z 2010 roku, który mnie interesuje i który po trochę pasuje do dyskusji jaka się rozpoczęła wobec mocnego, filmu fantasy, przygodowego itd.
A mianowicie "Your Highness" Jablonsky'ego w tym roku.
Zobaczymy jak sobie Steve poradzi z tym projektem. Ale jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać 
Stwierdzam tylko i przypomnę, że jako mamy rok 2010, a to jest post odnoszący się głównie do roku 2010, to wspomnę o pewnym projekcie z 2010 roku, który mnie interesuje i który po trochę pasuje do dyskusji jaka się rozpoczęła wobec mocnego, filmu fantasy, przygodowego itd.
A mianowicie "Your Highness" Jablonsky'ego w tym roku.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wawrzyniec pisze:A mianowicie "Your Highness" Jablonsky'ego w tym roku.Zobaczymy jak sobie Steve poradzi z tym projektem. Ale jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać

jestem dobrej myśli - ehh Ty byś był na mównicy sejmowej lepszy niż Tusk

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, zaraz. A dlaczego to ma od razu brzmieć jak "Wyspa", czy też "Transformers"? Po pierwsze muzyka a la "Wyspa" nie pasuje do tego filmu. "Transformers" może już bardziej, ale może akurat Jablonsky stworzyć coś innego i ciekawego. W końcu nie jest to projekt Bay i może reżyser i producenci będą oczekiwali trochę innej muzyki. "Steamboyem" Jablonsky udowodnił, że potrafi i w innym stylu tworzyć. Nie ważne co to będzie, ja tam jestem dobrej myśli i nie mogę się doczekać
Mimo, że i tak jestem jedyną osobą, która na ten score czeka. 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ostrożny byłbym z tym stwierdzeniem, że to komedia. Gdyż z tego co wyczytałem z przedwczesnych pokazów tego filmu (jeszcze nie do końca gotowych), to szykuje się nam mocny pastisz. Przy tym film ma mieć ponoć kategorię wiekową "R", ma być sporo przemocy, krwi, wulgaryzmów i nagości, a więc nie jest to sobie jakaś tam miluteńka komedia romantyczna.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Jablonsky to tylko PG-13 i w dółWawrzyniec pisze:Ostrożny byłbym z tym stwierdzeniem, że to komedia. Gdyż z tego co wyczytałem z przedwczesnych pokazów tego filmu (jeszcze nie do końca gotowych), to szykuje się nam mocny pastisz. Przy tym film ma mieć ponoć kategorię wiekową "R", ma być sporo przemocy, krwi, wulgaryzmów i nagości, a więc nie jest to sobie jakaś tam miluteńka komedia romantyczna.

W sumie niezły jest ten scorek Eshkeriego, przynajmniej w filmie.Mystery Man pisze:Ojjj.... W sumie to jestem ciekaw, którą drogę obierze. Czy pójdzie w ślady Hansa z Henry 4, czy stworzy coś klasycznego jak Eshkeri w Young Victoria.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +