A.R. RAHMAN - PEOPLE LIKE US (2012)

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: A.R. RAHMAN - PEOPLE LIKE US (2012)

#31 Post autor: Adam » wt lip 24, 2012 17:45 pm

żaden fejl, bo specjalnie wczoraj całe CR przesłuchałem ponownie. czysto rozrywkowa płyta do tego z piosenkami i ogniskowymi podśpiewkami. a People jest delikatne, liryczne i magiczne. i dla mnie o wiele lepsze i wartościowsze. rzekłem.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: A.R. RAHMAN - PEOPLE LIKE US (2012)

#32 Post autor: Adam » ndz lut 03, 2013 21:04 pm

film obejrzany - wciągający i zaskakujący przebiegiem b.dobry dramat obyczajowy z koncertowymi rolami Banks, Pfeiffer (za krótko!) i nawet o dziwo Pine'a (co za ukazanie charakteru i jego zmiany w granej postaci!). świetne, pouczające i przede wszystkim z życia wzięte kino. niebanalny temat, z doskonałym scenariuszem i sprawną reżyserią. bawi, wzrusza i poucza. taka historia mogła i może przydarzyć się każdemu z nas, choć może nie koniecznie każdemu z akurat tak nadzianym starym ;-) brak takich filmów w dzisiejszych czasach, ale to może dlatego że życie pisze takie scenariusze..

muzyka wypada ładnie, ale wg mnie gorzej niż na płycie, którą już oceniłem wczesniej bez znajomości filmu :P jest za cicho zmiksowana a w niektórych scenach zastępuje je garść piosenek których na płycie nie ma..

to był mój najlepszy filmowy dzień od roku albo dwóch - dwa filmy takie jak People Like Us i The Sessions w jeden dzień udowadniają że wciąż kino to magia życia i że wciąż warto poszukiwać. o słodki majestacie - zapamiętam te lekcje długo :!: :) dobranoc wszystkim 8)
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ