Haslinger za Elfmana, czyli źle się dzieje w Hollywoodzie

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#121 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 21, 2010 16:27 pm

Przykro mi, ale nie podejmę tego offtopa. Poczekaj do poniedziałku, gdy Offtop wróci ze zjazdu swojej ulubionej grupy, to sobie pogadacie. :P
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#122 Post autor: Koper » ndz lut 21, 2010 16:28 pm

Toż sam robisz (mało udolnie w zestawieniu z mistrzem Adamem) offtopa jakimiś głupotami, a jeszcze na mnie próbujesz zwalić. :P

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#123 Post autor: Bucholc Krok » ndz lut 21, 2010 16:42 pm

I tak byś nie dostał. Sądząc po fotce to już masz dość.. :D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#124 Post autor: Koper » ndz lut 21, 2010 16:47 pm

Bucholc to najgorszy offtopiarz ze wszystkich. Bo udaje, że nie jest offtopiarzem i kieruje podejrzenia na innych. :D

Mefisto

#125 Post autor: Mefisto » ndz lut 21, 2010 18:08 pm

bo prawdziwy offtopiarz potrafi się wtopić w tłum :)

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#126 Post autor: Adam » pn lut 22, 2010 08:13 am

Bucholc Krok pisze:Poczekaj do poniedziałku, gdy Offtop wróci ze zjazdu swojej ulubionej grupy, to sobie pogadacie. :P
Na żadnym zjeździe star warsów nie byłem. Star Warsami i Potterami to się Wawrzyniec podnieca. Tęskniliście za mną czy co? :P;-) Dajcież mi spokój :) Człowiek był na stoku i załatwić interesy i tyle. A zjazd star warsów to ja mam tu na forum, jak widzę Wawrzyńca i jego fanatyzm potterowy i pokemonowy :lol:
Koper pisze:Toż sam robisz (mało udolnie w zestawieniu z mistrzem Adamem) offtopa jakimiś głupotami, a jeszcze na mnie próbujesz zwalić. :P
No właśnie :) Bucholc za słaby jesteś na moje offtopy ;-)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#127 Post autor: Bucholc Krok » pn lut 22, 2010 12:26 pm

Adam Krysiński pisze:Na żadnym zjeździe star warsów nie byłem.
Broń Boże, nikt Cię o to nie posądzał! :D
No właśnie :) Bucholc za słaby jesteś na moje offtopy ;-)
Dobrze, że sam przyznajesz, iż ja nie offtopuje. :lol:

ODPOWIEDZ