Haslinger za Elfmana, czyli źle się dzieje w Hollywoodzie
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przykro mi, ale nie podejmę tego offtopa. Poczekaj do poniedziałku, gdy Offtop wróci ze zjazdu swojej ulubionej grupy, to sobie pogadacie. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na żadnym zjeździe star warsów nie byłem. Star Warsami i Potterami to się Wawrzyniec podnieca. Tęskniliście za mną czy co?Bucholc Krok pisze:Poczekaj do poniedziałku, gdy Offtop wróci ze zjazdu swojej ulubionej grupy, to sobie pogadacie.

No właśnieKoper pisze:Toż sam robisz (mało udolnie w zestawieniu z mistrzem Adamem) offtopa jakimiś głupotami, a jeszcze na mnie próbujesz zwalić.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Broń Boże, nikt Cię o to nie posądzał!Adam Krysiński pisze:Na żadnym zjeździe star warsów nie byłem.

Dobrze, że sam przyznajesz, iż ja nie offtopuje.No właśnieBucholc za słaby jesteś na moje offtopy

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy