IFMCA - Czy to jest potrzebne?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wawrzyniec, kiedy przestaniesz się wreszcie biczować samemu nieproszonym?Wawrzyniec pisze:Najmocniej przepraszam, że się jeszcze raz tutaj do tego elitarnego grona wpycham na siłę nie pukając, nie prosząc o zgodę, bez wczesnego powiadomienia. Jestem też swiadom, że nie dorównam poziomem do tego, który w tym inteligentnym temacie panuje. Dlatego też nie zdziwię się, ani nie obrażę, jak po tym co napiszę otrzymam odpowiedź: "Wawrzek, wypier****j stąd!" Więc ja to przyjmę z należytą godnością, a nawet potraktuję jako dobrą radę czy też pomoc z Waszej strony. Tylko zanim tak się stanie to chciałbym coś napisać, co mi dość długo leży na wątrobie, ale nigdy nie miałem odwagi, aby napisać, aby też nikogo nie urazić, czy też zrazić do mnie.

Jakby miłościwie panujący nam, jeszcze, pan prezydent brał tak wszystko do siebie jak Ty, to byśmy już dawno go oglądać, i słuchać!, nie musieli

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Chodziło mi tylko o ten wątek, który i tak już padł. Chociaż nie zakładam, że kiedyś nie nastanie taki czas, taki moment, że opuszczę to forum, na jakiś wyżej nieokreślonyjakiś czas. Nic nigdy nie można wykluczyć.Adam Krysiński pisze:no nie wiem, pisałeś coś wyżej że opuszczasz nasze skromne progi i idziesz pokutować, czy coś w tym stylu...

#WinaHansa #IStandByDaenerys