IFMCA - Czy to jest potrzebne?

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Mefisto

#91 Post autor: Mefisto » ndz lut 14, 2010 00:35 am

jak rany, za prawdę powiadam Wam, że jakbyście mi nawet oferowali milion $, to nie byłbym w stanie powiedzieć o co kaman w tym temacie :D

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#92 Post autor: Wawrzyniec » ndz lut 14, 2010 15:25 pm

No pięknie, wystarczyły dwa moje monologii i już zabiłem dyskusję i temat. Za co najmocniej przepraszam, ale jakby co to na początku ostrzegałem.
Hm, jakby tu wrócić do tej metody A i B, żeby jeszcze jakoś uratować ten wątek :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#93 Post autor: Paweł Stroiński » ndz lut 14, 2010 16:25 pm

To nie twoja wina, akurat. Kwestia tego, czy się cały czas dobrze bawimy słuchając i pisząc na ten temat, jest bardzo ważna i sądzę, że łatwo stracić z tym kontakt.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#94 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 08:23 am

Wawrzyniec pisze:Najmocniej przepraszam, że się jeszcze raz tutaj do tego elitarnego grona wpycham na siłę nie pukając, nie prosząc o zgodę, bez wczesnego powiadomienia. Jestem też swiadom, że nie dorównam poziomem do tego, który w tym inteligentnym temacie panuje. Dlatego też nie zdziwię się, ani nie obrażę, jak po tym co napiszę otrzymam odpowiedź: "Wawrzek, wypier****j stąd!" Więc ja to przyjmę z należytą godnością, a nawet potraktuję jako dobrą radę czy też pomoc z Waszej strony. Tylko zanim tak się stanie to chciałbym coś napisać, co mi dość długo leży na wątrobie, ale nigdy nie miałem odwagi, aby napisać, aby też nikogo nie urazić, czy też zrazić do mnie.
Wawrzyniec, kiedy przestaniesz się wreszcie biczować samemu nieproszonym? :? Przeciez nikt na Ciebie nic nie pisał!

Jakby miłościwie panujący nam, jeszcze, pan prezydent brał tak wszystko do siebie jak Ty, to byśmy już dawno go oglądać, i słuchać!, nie musieli ;-);-) Także weź przelej swoją zdolność na niego, a Ty tutaj działaj na forum dalej i nie odchodz!
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#95 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 15, 2010 18:17 pm

Adam Krysiński pisze:a Ty tutaj działaj na forum dalej i nie odchodz!
Przecież chyba jak na razie nie odchodzę :?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#96 Post autor: Adam » pn lut 15, 2010 18:57 pm

no nie wiem, pisałeś coś wyżej że opuszczasz nasze skromne progi i idziesz pokutować, czy coś w tym stylu... :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#97 Post autor: Wawrzyniec » pn lut 15, 2010 19:08 pm

Adam Krysiński pisze:no nie wiem, pisałeś coś wyżej że opuszczasz nasze skromne progi i idziesz pokutować, czy coś w tym stylu... :)
Chodziło mi tylko o ten wątek, który i tak już padł. Chociaż nie zakładam, że kiedyś nie nastanie taki czas, taki moment, że opuszczę to forum, na jakiś wyżej nieokreślonyjakiś czas. Nic nigdy nie można wykluczyć. :)

ODPOWIEDZ