Zupełnie nie spodziewałem się takiego poziomu rozrywki.
Muzyka Dżejmsa spisuje się wzorowo, więc za film byłbym skłonny dać nawet maksymalną notę. Czekam z niecierpliwością, aż w sieci pojawi się jakiś complete

bo tam dałem za cdka tylkoMystery Man pisze: No to bliżej 4, a na soundtracks.pl w komentarzach 3.5
Łukasz Wudarski pisze:No to chyba ja jestem w gronie krytyków. I scoru i filmu. W filmie mierziło mnie to wszystko. Sądzę że będzie duuuuuuuża polemika pod moją recką:)
brawo Babuch.Łukasz Wudarski pisze:No to chyba ja jestem w gronie krytyków. I scoru i filmu. W filmie mierziło mnie to wszystko.
Skoro Pająk Hornera jest " bez szału " to czym jest TDKR Zimmera?bladerunner22 pisze:
filmu co prawda nie widziałem, ale score bez szału , trochę zawodzi niestety, zawodzi bo i oczekiwania były duże. 3 bez namysłu , większego, za parę kapitalnych kawałków, takich jak 16-james_horner-lizard_at_school.
To nie jest " enty rimake " tylko drugi, poza tym, jak dla mnie jest on sporo lepszy od swojego poprzednika, pierwszy " Spider Man " Raimiego bardziej mnie wynudził niż zabawił, dopiero dwójka pokazała klasę, tu jest dużo lepiej już na starcie i bez zadęcia towarzyszącego poprzedniej serii.Adam pisze:ja nie byłem i nie zamierzam. mam wydawać kasę na enty rimejk tej samej historii? bez żartów