Brave - Patrick Doyle
Re: Brave - Patrick Doyle
Ocena, oceną, ale przejrzałem treść recenzji i brzmi to fajnie. Po klipach, b-rollach, wywiadzie z Doylem, a teraz relacji Clemmensena zapowiada się bodajże najlepszy score Pixara od czasu Ratatuja i tego oczekuję, po Thorze i Małpach nie widzę, przeciwwskazań by tak nie było 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam napisał tak jakby miał dać 5 gwiazdek. Akurat co do tego score'u to ja wierzę, że on może być tak dobry. Nie widzę ku temu przeciwskazań. Animacje dają duże pole do popisu, plus w pełni zaangażowany Doyle. Według mnie możemy mieć do czynienia z scorem, który dostanie nominację do Oscara. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
No i w tym momencie powracam do mojego pytania, na które nie dostałem odpowiedzi. Czy przypadkiem na ograniczenie sukcesu tej muzyki nie wpłynie casus "How to Train Your Dragon" choćby nie wiem jak score Doyle'a był genialny i choćby nie wiem jak popularny był film Pixara?Wawrzyniec pisze:Według mnie możemy mieć do czynienia z scorem, który dostanie nominację do Oscara.
hp_gof pisze:Zakładam, że score będzie fajny etc, ale zastanawiam się czy w związku z wcześniejszymi zachwytami nad Smokiem muzyka w tym filmie nie będzie już takim wielkim hitem? Tak jakby temat się już wyczerpał? Ale klipy zapowiadają się zajebiście. Tylko czy krytycy po raz kolejny nominują 'celtycką' muzykę, która jakby nie patrzeć jest dość mocno charakterystyczna i może się przejeść?
PS. A Merida wymiataPixar to Pixar
A co ja jestem? Grafik Pixara? 
Poza tym to słowo pisze się tak:

Poza tym to słowo pisze się tak:

- bartex9
- Spec od additional music
Jak na razie widziałem tylko słabej jakości ripy (128kbps)... 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Pająka też słuchamy w takiej jakości, więc posłuchać się da 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

No dobra, jest już nawet na youtubie. Zaczynamy szkockie granie!
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Póki co, fajne, choć brakuje mi trochę takiej ogłady, szlachetności w tej muzyce, trochę zbyt natarczywa i nachalna 
ale szkockie brzmienia są super, choć jak pisałem, brak im trochę ogłady.

ale szkockie brzmienia są super, choć jak pisałem, brak im trochę ogłady.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John