FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: 5. Festiwal Muzyki Filmowej - Kraków - 24 - 26 Maj 2012
Już wiadomo, że "Kocham Kino" (jedyny magazyn filmowy w telewizyjnej Dwójce) nie będzie obecny na FMF. Ale za to Torbicka będzie na Krakowskim Festiwalu Filmowym (relacja 3.06.2012). Wcześniej 27.05.2012 część 2. relacji z Cannes.
Chyba TVP 2 pokaże tylko spot reklamowy i nic więcej oraz skrót koncertu Kilara o 2:00 w nocy w grudniu 2019 roku (jak TVP będzie jeszcze nadawać).
Chyba TVP 2 pokaże tylko spot reklamowy i nic więcej oraz skrót koncertu Kilara o 2:00 w nocy w grudniu 2019 roku (jak TVP będzie jeszcze nadawać).
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
są jeszcze bilety ?
czy ktoś z Krakowa mógłby mi kupić ? ten za 30 zł na Goldenthala ?

czy ktoś z Krakowa mógłby mi kupić ? ten za 30 zł na Goldenthala ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Szkoda, że sam się nie możesz podrzucić.Ghostek pisze:Mogę wam podrzucić kilka zacnych remoli :]

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wszyscy chcą się dostać do Krakowa, a tu we Wrocławiu po cichu Leszek Czarnecki tworzy własne FMF na otwarcie swojego drapacza chmur. Impreza niestety zamknięta i dostępna tylko dla VIPów. Jeśli nazywasz się Lech Wałęsa lub Leszek Balcerowicz, to wstęp masz wolny.
23.05.2012 koncert Ennio Morricone
Druga część imprezy planowana jest w Operze Wrocławskiej. Zaproszeni goście najpierw obejrzą tam kilkunastominutowy film dokumentalny o powstawaniu Sky Tower, a później wysłuchają koncertu. Na scenie pojawi się Ennio Morricone, znany kompozytor muzyki filmowej, który będzie dyrygował orkiestrą Roma Sinfonietta.
Więcej...
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3674 ... z1vWGtmZBD
23.05.2012 koncert Ennio Morricone
Druga część imprezy planowana jest w Operze Wrocławskiej. Zaproszeni goście najpierw obejrzą tam kilkunastominutowy film dokumentalny o powstawaniu Sky Tower, a później wysłuchają koncertu. Na scenie pojawi się Ennio Morricone, znany kompozytor muzyki filmowej, który będzie dyrygował orkiestrą Roma Sinfonietta.
Więcej...
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3674 ... z1vWGtmZBD
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Normalnie jak za dawnych czasów - kompozytor gra dla cesarza i jego świty a nie dla plebsu 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Tyle "akt IPN" w jednym miejscu rzadko się zdarza
Ale żeby Ennio tak do kotleta 

czekamy na Tomka i Marasa - jak wytłumaczą czemu Ennio - ten hambitny i prawy - daje zamknięty koncert milionerowi za gruby hajsKoper pisze:Normalnie jak za dawnych czasów - kompozytor gra dla cesarza i jego świty a nie dla plebsu

#FUCKVINYL
szukam noclegu ze środy na czwartek - ktoś ma poświęcić kawałek podłogi i poduszkę?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Słyszałem, że jeszcze pod Mostem Grunwaldzkim są wolne miejsca. 

- bartex9
- Spec od additional music
Dwójka ma w planach retransmisję gali Kilara w okolicach sierpnia/września tego roku 

- bartex9
- Spec od additional music
Profil FMF na Facebooku 

Kogokolwiek to obejdzie pół roku po fakcie?bartex9 pisze:Dwójka ma w planach retransmisję gali Kilara w okolicach sierpnia/września tego roku

A zastanowiłeś się może przez chwilę, że ta kasa może nie iść tylko i wyłącznie do kieszeni Ennia, a może potrzebuje tego np. orkiestra, konserwatorium, z którego wywodzi się Ennio itp. Może Morricone pomaga w jakimś szczytniejszym celu? Nie masz pojęcia o kulisach sprawy. Brechtasz już?Adam pisze:czekamy na Tomka i Marasa - jak wytłumaczą czemu Ennio - ten hambitny i prawy - daje zamknięty koncert milionerowi za gruby hajs- no przecież nie wypada, to nie rcp, to nie metody Adama, wielcy nie lecą na pieniądze, itd itp, a mi się zawsze z tego brechtać chce

z bujających w obłokach w tym aspekcie tak 
a od wczoraj rana wszystkie gwiazdy juz w krk są na próbach - wczoraj grali biszopa, dzis materiał goldiego. jest MOC- w kosmosie nikt nie usłyszy naszego krzyku!

a od wczoraj rana wszystkie gwiazdy juz w krk są na próbach - wczoraj grali biszopa, dzis materiał goldiego. jest MOC- w kosmosie nikt nie usłyszy naszego krzyku!

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Bilety już wszystkie wyprzedane? Bo próbuję dorwać gdzieś bilet na Kilara. Jak mi się nie uda, to przyjadę tylko na Goldenthala, chociaż nie ukrywam, że dwa dni festiwalu byłyby fajniejszą opcją 

Nie jestem pewien, ale chyba już coś kiedyś wspominałeśAdam pisze: w kosmosie nikt nie usłyszy naszego krzyku!

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara