She Devil - Howard Shore
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
She Devil - Howard Shore
Właśnie oglądam ten zapomniany film na youtube, Roseanne Barr, Meryl Streep i Howard Shore ze swoją wersją Czarownic z Eastwick Williamsa
i oczywiście nikt tego nie wydał, bo po co, skoro ciągle można odcinać kupony od nieznośnego, elektronicznego gęgania Goldsmitha 
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: She Devil - Howard Shore
Mam bootlega na kompie, mogę Ci wysłać. Średniej jakości i fun przez to trochę ulatuje, ale nadal czuć, jaka to świetna muzyka. Również żałuję, że jej nigdy nie wydano bo jest tego warta. Może kiedyś. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
OMG, jeszcze dodaj że mają lesbijską scenę miłosną, to wtedy dopiero będzie horror.kiedyśgrześ pisze:Roseanne Barr, Meryl Streep
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fe.
-
Templar
Wow, świetne, fragment filmu też mi się spodobał, muszę obejrzeć cały
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Dzięki, mam, faktycznie średnia przyjemność.DanielosVK pisze:Mam bootlega na kompie, mogę Ci wysłać.
Nawet mi to do głowy nie przyszło, jeżeli mi się taka scena w nocy przyśni, to będzie to tylko twoja winaKoper pisze:OMG, jeszcze dodaj że mają lesbijską scenę miłosną, to wtedy dopiero będzie horror.
Nie wiem jak score, ale Meryl Streep jest w tym filmie genialna!
Nigdy nie byłem jakimś tam wielkim fanem jej ról dramatycznych i nie kumam całego tego szumu wokół niej, ale naprawdę pokazała prawdziwy talent komediowy w She-Devil. Chociaż sam film jest słaby, ale sceny z nią to perełki! Nic dziwnego, że Zemeckis wziął ją potem do Ze Śmiercią Jej Do Twarzy.