Alexandre Desplat - Top 10

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
hp_gof

Re: Alexandre Desplat - Top 10

#16 Post autor: hp_gof » ndz sty 01, 2012 18:53 pm

Tak się zastanawiam, czy na tej liście Wawrzyńca to są tylko tytuły, które udało mu się w ogóle przesłuchać od deski do deski bez zaśnięcia? :mrgreen: Bo coś mało! mało!

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#17 Post autor: Koper » ndz sty 01, 2012 19:32 pm

No, nie dziwię się. Ja też przy Desplacie często mam problemy z tym nie zasnąć. Ale gość obok Newmana rządzi jeśli chodzi o leki na bezsenność. :P
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#18 Post autor: Wawrzyniec » pn sty 02, 2012 12:14 pm

hp_gof pisze:Tak się zastanawiam, czy na tej liście Wawrzyńca to są tylko tytuły, które udało mu się w ogóle przesłuchać od deski do deski bez zaśnięcia? :mrgreen: Bo coś mało! mało!
Myślałem, że to jest TOP najlepszych według nas prac Desplata. :? W moim przypadku jest ich akurat 5. A nie ma sensu, abym dawał inne prace, które znam, ale nie lubię, tylko po to, aby upchać TOP 10. Naturalnie znam wszystkie tegoroczne prace, znam pierwszego Pottera, oba "Largo Winche", "Benjamina Buttona", "Złoty Kompas", "New Moon", czy "Ostrożnie Pożądanie", za które Koper, Adam, Mystery i reszta forum mnie wyśmiała, gdyż nic z tej muzyki nie kojarzę. :P
Znam te prace, ale nie przepadam za nimi, więc ich nie dałem. Na mej liście są score'y, które lubię i do których wracam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ