Driving Miss Daisy tez super wypadło. Chyba najlepsz koncert Zimmera, jaki słyszałem

Althazan pisze:Mówisz i masz:Wawrzyniec pisze:Koncert "Inception" na żywoA mnie tam nie było
![]()
Czy są może gdzieś nagrania z tego koncertu?![]()
Rety, Wawrzyn usłyszał nagrany telefonem, rzężący filmik i ślinotoku dostaje, macie oto przykład fanboizmuWawrzyniec pisze:Althazan pisze:Mówisz i masz:Wawrzyniec pisze:Koncert "Inception" na żywoA mnie tam nie było
![]()
Czy są może gdzieś nagrania z tego koncertu?![]()
WOW
Dzięki Althazan, wielkie dzięki. Rety, ale to brzmiało. Jeszcze bardziej moje serce boli, że mnie tam nie było.
Być na takim koncercie to rozkosz i zaszczyt, chciałbym kiedyś doznać takiego zaszczytu i takiej rozkoszy.
W ogóle dużo zaletą tego koncertu i wykonania "Inception" jest fakt, że sam Zimmer nad wszystkim czuwał i wszystko zostało tak stworzone, tak wykonane, tak dopasowane, jak on sobie tego życzył i jak on tę muzykę widzi. I dlatego też wyszło tak perfekcyjnie i bezbłędnie. Cudowny koncert.
No proszę! To już znamy jeden z punktów programu na najbliższy FMF!Adam pisze:specjalny wywiad z Ablem z Ghent dla Soundtracks.pl:
http://soundtracks.pl/index.php?op=show&ID=1332
o FMF mówi już co chwilę
Wywiad świetny i Zimmer tradycyjnie świetny i bardzo sympatyczny.Adam pisze:15 min wywiad z Hansem
Po prostu Balfe jest najzdolniejszy z nich wszystkich i dlatego też Zimmer podobnie jak wcześniej Powella, czy później Badelta trzyma go przy sobie. Jedocześnie też sam Balfe za wiele solowych projektów nie otrzymuje zupełnie, jakby Zimmer nie chciał go za szybko stracić, jako dobrego asystenta.Adam pisze:Dlaczego Balfe jest prawą ręką i najwazniejszym współpracownikiem (chyba tak jest?) Hansa od dłuższego czasu?
Dlaczego on, a nie inny z tych 50-ciu chłopków których tam ma?
Ze Szkocji.Adam pisze:Skąd Balfa wytrzasnęli?
RCP to chyba nie partia polityczna.Adam pisze:Czy inni nie są zazdrośni i czy nie rośnie w RCP jakaś partia rozłamowców?
Walcz o miłośćAdam pisze:PS : Calhoun'ka jest soł faking hot i jeszcze grała ze wszystkimi na planecie praktycznie.. jak ja bym miał taką żonę, jak ja bym ją kochał