Tyler Bates - Conan
Re: Tyler Bates - Conan
No to tyle w temacie!
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Amen Brother. Czyli jest coś, co pobiło Piratów 4.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
A coście się spodziewali?
Troszkę zmieniły mi się plany, więc miast w sobotę jadę na Conana w niedzielę Obejrzę, przesłucham, ocenię
A jak na razie będę omijał ten temat co by nie natrafić na jakiś spojler albo na kolejne przepychanki na recenzje - ktoś wklei 3 w których jadą po filmie, ktoś inny wklei 3 w których nad filmem się spuszczają - wolę sam obejrzeć i ocenić Czekajcie na opinię w niedzielę wieczorem
Troszkę zmieniły mi się plany, więc miast w sobotę jadę na Conana w niedzielę Obejrzę, przesłucham, ocenię
A jak na razie będę omijał ten temat co by nie natrafić na jakiś spojler albo na kolejne przepychanki na recenzje - ktoś wklei 3 w których jadą po filmie, ktoś inny wklei 3 w których nad filmem się spuszczają - wolę sam obejrzeć i ocenić Czekajcie na opinię w niedzielę wieczorem
Polski slogan reklamowy brzmi "Najbardziej widowiskowy film od czasu 'Władcy Pierścieni'", więc źle być chyba nie może
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Turek pisze:A coście się spodziewali?
Adam Krysiński pisze:a zoabczycie że to będzie najlepszy Bejts czyli na jakieś 3/5
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Moją recenzję przedstawię w formie graficznej:
Dziękuję za uwagę.
...
Tęsknię za czasami, kiedy TB robił jeszcze takie ścieżki jak "300", gdzie skala wrażeń szorowała o najniższe wartości, ale przynajmniej w mule ni brodziła.
Toć to brzmi jak ilustracja jednego z odcinków jakiegoś bidnego serialu akcji.
Dziękuję za uwagę.
...
Tęsknię za czasami, kiedy TB robił jeszcze takie ścieżki jak "300", gdzie skala wrażeń szorowała o najniższe wartości, ale przynajmniej w mule ni brodziła.
Toć to brzmi jak ilustracja jednego z odcinków jakiegoś bidnego serialu akcji.
Bez kitu, już "300" napawa przy tym na arcydzieło gatunku. A muza nie brzmi jak bidny serial akcji, a jak jakaś marna oprawa tandetnej gierki, że też coś takiego przeszło, ale znając Batesa, w obrazie pewnie to jakoś wypada.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To w ogóle orkiestra nagrała??? Bez kitu, brzmi jakby Bates to na swoim syntezatorku wypierdział. Gouska i jego sample przy tym to Berlińska Filharmonia.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
recki filmu słabe, ale z tego co wszędzie piszą to przy okazji wyszedł z tego niezły slasher
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja filmu nie widziałem, score'u nie słyszałem i jest mi z tym dobrze
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A dla mnie stare " Conany " z Arnoldem ( poza muzyką,oczywiście ) to słabizna i nuda,porównywalna z naszym filmowym " Wiedźminem ".
Tylko On, Williams John
Tylko on, Elton John
Tylko on, Elton John
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale ja już swoją popełniłem kilka postów wyżej. Teraz czekamy na reckę Turka :]Adam Krysiński pisze:boje sie tego słuchać -czekam na recke Goski